Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy dzis w Belgii oblukałem takie Audi

gleba i koła mega

Zdj_cie0406.jpg

Zdj_cie0407.jpg

Zdj_cie0410.jpg

Zdj_cie0405.jpg

Zdj_cie0409.jpg

Zdj_cie0411.jpg

powiedzcie co to za felgii bo mi sie bardzo spodobały

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany

bratu wpadl pedal sprzegla w podloge podczas jazdy... i tam zostal... :blink:

ostatnio robilismy swapa z tipa na manuala, sprzeglo nowe, a skrzynia/wysprzeglik/dwumas uzywki. :wallbash:

wysprzeglik ?

Opublikowano

Mechanik zajeb,..ł sprawę :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

może wężyk nie dokręcony :mysli:

plyn podobno nie wyciekl :mysli:

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/audi-a4-nowy-model-2-0-tdi-s-line-2008r-i1510553346.html lipa później takie kupić .Powinni tego zabronić sprzedawania takich zwłok.Odbierać wszystkie dokumenty i zniszczyć

Ewidentnie na przeszczep... gdzieś zniknie bliźniak :wallbash:

Opublikowano

no jak mógł stwierdzić że płyn nie wyciekł? Przecie płyn ze zbiorniczka hamulcowego idzie. schyl się pod kierownice czy nie przy pompce się rozłączyło, albo w podszybiu koło serwa hamulca mogła puścić zawleczka.

Opublikowano

no jak mógł stwierdzić że płyn nie wyciekł? Przecie płyn ze zbiorniczka hamulcowego idzie. schyl się pod kierownice czy nie przy pompce się rozłączyło, albo w podszybiu koło serwa hamulca mogła puścić zawleczka.

obadamy wieczorem, jade go sholowac.

Opublikowano

Patrzyłem na yt przed chwilą na rs4 Cantony :).

Zobaczcie na komentarze :decayed:.

Opublikowano

może wężyk nie dokręcony :mysli:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-nowy-model-2-0-tdi-s-line-2008r-i1510553346.html lipa później takie kupić .Powinni tego zabronić sprzedawania takich zwłok.Odbierać wszystkie dokumenty i zniszczyć

kurfa ciekawe ile osob w niej zginelo ;(

Opublikowano

A probowaliscie go wogole opdniesc z ziemi i podpompowac kilka razy ? Mogl stwierdzic czy nie wyciekl plyn bo wyciekajac by ubylo ze zbiorniczka. Pozatym autem po wymianie bylo zrobione z 800 km na pewno :) Moze gdzies lapie powietrze i sie zapowietrzyl :) Marcin ja nie powiem co twoi gaziarze zrobili w takim razie :polew::tongue4:

Opublikowano

A probowaliscie go wogole opdniesc z ziemi i podpompowac kilka razy ? Mogl stwierdzic czy nie wyciekl plyn bo wyciekajac by ubylo ze zbiorniczka. Pozatym autem po wymianie bylo zrobione z 800 km na pewno :) Moze gdzies lapie powietrze i sie zapowietrzyl :) Marcin ja nie powiem co twoi gaziarze zrobili w takim razie :polew::tongue4:

dziwnie ten pedal sie zachowuje, mozna go przywrocic do pozycji normalnej, a jak lekko wcisniesz, to sprezyna go sciaga do samej podlogi.

stoi u mechaniorow.

Opublikowano

Zapowietrzony uklad :) Nie wiem czemu : gdzies lapie powietrze. Nie dajcie sie naciagnac na nic innego poza odpowietrzeniem lub maks wymiana wysprzeglika :)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Zapowietrzony uklad :) Nie wiem czemu : gdzies lapie powietrze. Nie dajcie sie naciagnac na nic innego poza odpowietrzeniem lub maks wymiana wysprzeglika :)

easy, nie stoi u naciagaczy, znam ich dobrze :wink4:

:decayed:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

dziwnie ten pedal sie zachowuje, mozna go przywrocic do pozycji normalnej, a jak lekko wcisniesz, to sprezyna go sciaga do samej podlogi.

stoi u mechaniorow.

No tak jak by nie było płynu w ogóle w układzie. Przyciąga go do podłogi sprężyna pomocnicza sprzęgła.