Stichy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 pewnie ze sprawdzalem - lubie wiedziec co w ... trawie piszczy
marcin_o23 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 czyli co mogę smiało kupować lustra?? bo jak do lampki wystarczy to chętnie sobie to zrobie bo za dużo rzeźby nie ma
Fr0styyy. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no podobno nie, lampka świeci się po otwarciu drzwi a w podsufitce po otwarciu z pilota Przecież lampka świeci się i po otwarciu drzwi i po otwarciu z pilota...
Bart-S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 czyli co mogę smiało kupować lustra?? bo jak do lampki wystarczy to chętnie sobie to zrobie bo za dużo rzeźby nie ma Tylko po kiego Ci doświetlenie lusterkiem przy otwieraniu drzwi. To już bardziej sprzężenie tego z układem C/LH.
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ale mocowanie lustra jest pod A4 i byly od S4 bo mialy satynowe okładki jak kupilem Sent from my телефон Zdejmij obudowę lusterka i odczytaj numer... a pod szkłem nbie będzie muszę zdejmować obudowę ?? nie ma nawet kostek pod te oświetlenie, kabelek szedł do silniczków jak dobrze pamiętam ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- czyli co mogę smiało kupować lustra?? bo jak do lampki wystarczy to chętnie sobie to zrobie bo za dużo rzeźby nie ma Tylko po kiego Ci doświetlenie lusterkiem przy otwieraniu drzwi. To już bardziej sprzężenie tego z układem C/LH. no ja tak mam zrobione pociągnąłem dodatkowe kable i podłączyłem pod wyjście z halo, i działa z clh a halo na drodze w ogóle nie używam
feniks Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bry Ktoś coś słyszał/wie czy da radę wyłączyć kontrolę żarówek przeciwmgielnych, bądź jest ustawienie na brak przednich?
Bart-S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bry Ktoś coś słyszał/wie czy da radę wyłączyć kontrolę żarówek przeciwmgielnych, bądź jest ustawienie na brak przednich? To nie VW
Artur82 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Spioch Sent from my телефон pijak a nie spioch:polew:
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Możecie polecić cos typu tapatalk ale cos innego. Bo im bardziej sie aktualizuje tym gorzej. Kompresuje pliki jak wstawiam. Do teo jak komus odpowiadam na PW to i mi ta wiadomosc przychodzi. No co raz gorzej ech. Sent from my телефон
feniks Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bart-S czasem nie to? http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Central_Electronics_(8EC/8ED)#Channel_016:_Fog_Light_Cold_Diagnosis [h=3]Channel 016: Fog Light Cold Diagnosis[/h] 0 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis active 1 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis inactive (i.e. for DTM Edition)
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 kalendarze wysłane do tych co zamówili i wpłacili
Danny Way Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Panowie mam szybkie pytanko czy kanapa z oparciem z b6 avant podejdzie do sedana ze składaną kanapa?
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bart-Sczasem nie to? http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Central_Electronics_(8EC/8ED)#Channel_016:_Fog_Light_Cold_DiagnosisChannel 016: Fog Light Cold Diagnosis 0 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis active 1 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis inactive (i.e. for DTM Edition) Zmień kodowanie i daj znać
Bart-S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bart-Sczasem nie to? http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Central_Electronics_(8EC/8ED)#Channel_016:_Fog_Light_Cold_DiagnosisChannel 016: Fog Light Cold Diagnosis 0 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis active 1 = Fog Light Cold Lamp Diagnosis inactive (i.e. for DTM Edition) Waldek - to masz w B7. Sterownik w B6 jest pod tym kątem mocno okrojony (raptem 6 kanałów adaptacji w których możesz coś pogmerać - w tym 2 to funkcje systemowe: RESET i VIN).
Rekomendowane odpowiedzi