marcin_o23 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 nie mogę ruszyć śrubek tych 3 co jest przykręcony ekran w rns-e, chyba są jeszcze fabrycznie skręcane, one są dodatkowo sklejane czy jak bo w moim starym te śruby są pokryte czymś niebieskim
miszka Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 nie mogę ruszyć śrubek tych 3 co jest przykręcony ekran w rns-e, chyba są jeszcze fabrycznie skręcane, one są dodatkowo sklejane czy jak bo w moim starym te śruby są pokryte czymś niebieskim One trzymają sie dodatkowo na kleju do gwintu , jak nie masz dobrego śrubokręcika to nawet tego nie ruszaj bo później to tylko wiertarka ci zostanie Tapnięte z audiczki ---------- Post dopisany at 16:14 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- Jak masz lutownicę to przytrzymaj przez chwilę grotem do łepka śrubki , trochę się nagrzeje i powinno puścić bez problemu Tapnięte z audiczki ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ---------- A ja mam 15 pinowe. I do czego jest ten 15 pin ?? Sent from my телефон Bo masz full opcję z A6 - tam jest jeszcze dodatkowe podświetlenie lusterka (coś podobnego jak mam w Passacie)... http://www.a4-klub.pl/manuale-www/Bart-s/Passat/rightmirror.JPG To lustra z A6 też pasują do naszych pomykaczy ? Tapnięte z audiczki Ponoć tak Przy moich też miałem 15 przewodów... a jeśli można wiedzieć to z której wersji A6 te mirrory podchodzą ?
Bart-S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ponoć tak Przy moich też miałem 15 przewodów... a jeśli można wiedzieć to z której wersji A6 te mirrory podchodzą ? Jak Marcin odczyta numery to będzie jasne
Fr0styyy. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://www.a4-freunde.com/wiki/pdf/tt-lichtschalter.pdf Zawiesiłem się na 2 punkcie, wyjąłem te żółte klipsy, ale pokrętło dalej nie chcę wyjść. Trzeba spiłować te wąsy?
miszka Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ponoć tak Przy moich też miałem 15 przewodów... a jeśli można wiedzieć to z której wersji A6 te mirrory podchodzą ? Jak Marcin odczyta numery to będzie jasne stawiam że C6 bo nawet wkłady mają takie same
dudas307 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Inne trójkąty mają, ktoś już to pisał i nie da się ich przełożyć C6<->B6. Szkła te same i jeszcze z 8P przed liftem te same są.
Bart-S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ponoć tak Przy moich też miałem 15 przewodów... a jeśli można wiedzieć to z której wersji A6 te mirrory podchodzą ? Jak Marcin odczyta numery to będzie jasne stawiam że C6 bo nawet wkłady mają takie same ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Inne trójkąty mają, ktoś już to pisał i nie da się ich przełożyć C6<->B6. Szkła te same i jeszcze z 8P przed liftem te same są. To ciekawe co to za model Marcin dorwał
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Inne trójkąty mają, ktoś już to pisał i nie da się ich przełożyć C6<->B6. Szkła te same i jeszcze z 8P przed liftem te same są. To ciekawe co to za model Marcin dorwał Może ktoś podmienił ten plastik od dołu na ten z C6
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 nie było nic przekładane a lustra od S kupiłem za 450 pln miały defekt typu poucinane kable ok 15 cm od lustra reszta widać nie rozkręcana była nwet
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 nie było nic przekładane a lustra od S kupiłem za 450 pln miały defekt typu poucinane kable ok 15 cm od lustra reszta widać nie rozkręcana była nwet Tego raczej pewny nie możesz być
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no pewny nie jestem ale tak czuję, zresztą działają i to najważniejsze a ten 15 pin wpiąłem gdzieś w wolny pin ale nie pamiętam który
miszka Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no pewny nie jestem ale tak czuję, zresztą działają i to najważniejsze a ten 15 pin wpiąłem gdzieś w wolny pin ale nie pamiętam który no to czekamy na nomiery
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no dobra załatwię ale teraz nie bo za zimno
dudas307 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Może masz side assist, a nawet nie wiesz
Marcino87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Może masz side assist, a nawet nie wiesz nie cwaniakuj
wladi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jest tu jakiś cfaniak? Daj piątaka:grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi