Nosb Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Ta czarna matowa to byl avant... stary ja je na pamiec znam
Stolkien Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Marcin ja stawiam na ubytek plynu hamulcowego. zerknij na zbiorniczek. Nosb chcesz sprawdzic tee czesci w kielcach?
Nosb Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Zalezy z jakimi znizkami. Mozna sprawdzic nic to nie kosztuje Generalnie wszedzie jest podobnie. Wydaje mi sie ze najlepiej wyjda te zakupy z waskim.
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 sprzedam swoje listwy ala S4...po dzisiejszym montazu auto w polaczeniu z progami ktore mam juz przyklejone na stale wygladalo jak kupa...wiec nie bede pchal tych listew na sile...jak ktos chce to walcie na PW
Artur82 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Wrzuć do działu sprzedam przyjdzie czas to wrzuce...narazie niech Division ma mozliwosc zastnowienia sie mi niestety nie podchodza
Młody Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 A komu laminat podchodzi błędem jest kupowanie takich listew poxipol i wkręty to nie dział audi a szczególnie już B6 moim zdaniem jak mnie nie stać na nowe ori mody to nie zmieniam i składam $$$ na ori. Nic na siłę
MARCIN607 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Artur trzeba było fotkę strzelić jak one na aucie wygladają. jak one w realu wyglądają? badziew straszny?
Siwy Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Chlopaki, jest gdzies dzial na forum jak zdemontowac listwy ozdobne :?:
MARCIN607 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 jest na 100% w dziale warsztat- listwy z drzwi się łatwo ściąga od strony słupka ale tą długą listwę trzymają śruby- u glinka coś ostatnio była mowa o tym
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Jedna śruba po stronie pasażera z boku pod zaślepką (tam gdzie bezpieczniki po drugiej stronie) a potem dwie pod tą listwą nad kubkiem, listwa się wysuwa do siebie
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 gałke biegów do góry, jak masz manuala to cała ta ramka w około gałki wychodzi do góry, złap od środka i szarpnij. Potem popielniczka, jak masz 1 dina to odkręcasz 2 śruby i wyjdzie, jak 2 dina to trzeba klimatronik zdjać
Siwy Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 a jeszcze ta tylna popielniczka i ta mala listwa kolo wlacznika swiatel, schodza bez zadnego odkrecania :?:
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 tylna popielniczka tylko do góry pociągnij i wyjdzie. A element koło włącznika to musisz zdemontować półkę pod kierownicą i tą zaślepką nad bezpiecznikami. Jedna śruba jest pod zaślepką i chyba 2 pod półką, jak zdemontujesz to będziesz wiedział o co chodzi. Oprócz tego to po wyciągnięciu włącznika (wciśnij i przekręć w prawo i do siebie) zobaczysz jeszcze jedną śrubę w tej wnęce.
Siwy Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ok. Dzieki Mateusz . Mam nadzieje ze jakos to zdemontuje i ladnie pomaluje.
David Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 na co przykleic ta naklejke na listwe drzwi "s-line" ??
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Jak masz chociaż zewnętrzny s line to czemu nie
Rekomendowane odpowiedzi