Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta czarna matowa to byl avant... stary ja je na pamiec znam :confused4:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marcin ja stawiam na ubytek plynu hamulcowego. zerknij na zbiorniczek. :hi:

Nosb chcesz sprawdzic tee czesci w kielcach?

Opublikowano

Zalezy z jakimi znizkami. Mozna sprawdzic nic to nie kosztuje :) Generalnie wszedzie jest podobnie. Wydaje mi sie ze najlepiej wyjda te zakupy z waskim. :good:

Opublikowano

sprzedam swoje listwy ala S4...po dzisiejszym montazu auto w polaczeniu z progami ktore mam juz przyklejone na stale wygladalo jak kupa...wiec nie bede pchal tych listew na sile...jak ktos chce to walcie na PW

Opublikowano

Wrzuć do działu sprzedam

Opublikowano

Wrzuć do działu sprzedam

przyjdzie czas to wrzuce...narazie niech Division ma mozliwosc zastnowienia sie :rolleyes: mi niestety nie podchodza :confused4:

Opublikowano

A komu laminat podchodzi :naughty: błędem jest kupowanie takich listew poxipol i wkręty to nie dział audi a szczególnie już B6 :thumbdown: moim zdaniem jak mnie nie stać na nowe ori mody to nie zmieniam i składam $$$ na ori. Nic na siłę :hi:

Opublikowano

Listwy sprzedane!!

Opublikowano

Dział listw robi się ala calibra :decayed:

Opublikowano

Artur trzeba było fotkę strzelić jak one na aucie wygladają. jak one w realu wyglądają? badziew straszny?

Opublikowano

Chlopaki, jest gdzies dzial na forum jak zdemontowac listwy ozdobne :?:

Opublikowano

jest na 100% w dziale warsztat- listwy z drzwi się łatwo ściąga od strony słupka ale tą długą listwę trzymają śruby- u glinka coś ostatnio była mowa o tym

Opublikowano

Jedna śruba po stronie pasażera z boku pod zaślepką (tam gdzie bezpieczniki po drugiej stronie) a potem dwie pod tą listwą nad kubkiem, listwa się wysuwa do siebie

Opublikowano

a te z popielniczek jak sie sciaga :?:

Opublikowano

gałke biegów do góry, jak masz manuala to cała ta ramka w około gałki wychodzi do góry, złap od środka i szarpnij. Potem popielniczka, jak masz 1 dina to odkręcasz 2 śruby i wyjdzie, jak 2 dina to trzeba klimatronik zdjać

Opublikowano

a jeszcze ta tylna popielniczka i ta mala listwa kolo wlacznika swiatel, schodza bez zadnego odkrecania :?:

Opublikowano

tylna popielniczka tylko do góry pociągnij i wyjdzie. A element koło włącznika to musisz zdemontować półkę pod kierownicą i tą zaślepką nad bezpiecznikami. Jedna śruba jest pod zaślepką i chyba 2 pod półką, jak zdemontujesz to będziesz wiedział o co chodzi. Oprócz tego to po wyciągnięciu włącznika (wciśnij i przekręć w prawo i do siebie) zobaczysz jeszcze jedną śrubę w tej wnęce.

Opublikowano

Ok. Dzieki Mateusz :notworthy:. Mam nadzieje ze jakos to zdemontuje i ladnie pomaluje.

Opublikowano

na co przykleic ta naklejke na listwe drzwi "s-line" ??

Opublikowano

Jak masz chociaż zewnętrzny s line to czemu nie :)