wladi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ale zawsze to jest rzeźba i albo trzeba na trytki spiąć albo skręcać śrubami:decayed:
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ale zawsze to jest rzeźba i albo trzeba na trytki spiąć albo skręcać śrubami:decayed: hehe i kto to mowi
wladi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Teee nasz projekt to co innego:decayed: poza tym ja mam góre ori s-line:wink:
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Siemaneczko,Chciałbym was zapytać o dokładkę zderzaka s-line do B6. Czy podpasuje do zwykłego zderzaka B6. Znalazłem ją taniej niż zderzak s-line, nawet dokupując kratki całość wyszła by taniej. http://images65.fotosik.pl/637/13e4192ef100eabb.jpg http://images64.fotosik.pl/637/a38c2436db95bf9c.jpg B6 A4: Ultrasport Lower Front Bumper with Stock Upper
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Teee nasz projekt to co innego:decayed: poza tym ja mam góre ori s-line:wink: "nasz" on jest moj i u mnie bedzie latal
wladi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Teee nasz projekt to co innego:decayed: poza tym ja mam góre ori s-line:wink: "nasz" on jest moj i u mnie bedzie latal +1:tongue4:
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Teee nasz projekt to co innego:decayed: poza tym ja mam góre ori s-line:wink: "nasz" on jest moj i u mnie bedzie latal +1:tongue4: :eusathink:w jaki sposób składacie do kupy?? bo na tretytkach mi się nie widzi a znalezienie pod pdc i xenon to jak szukanie igły w stogu siana:decayed:
wladi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 No ja dorwałem po taniości dokładkę a potem kupiłem górę zderzaka ori s-line więc nic nie trzeba rzeźbić wszystko na ori zatrzaski się łączy i wszystko do kupy składa Artur...będzie kox pochwalę się jak będzie gotowy:wink:
tomcrack27 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jakie ori wladi ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- Uważaj zeb nie odpadła
wladi Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jakie ori wladi---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ---------- Uważaj zeb nie odpadła No co...górę mam ori s-line z mocowaniem potrzebnym do zamocowania dokładki:tongue4:
marcin9680 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Siemanko Panowie Powiedzcie prosze czy ten zielony czujnik od temperatury cieczy chodzocej moze miec wplyw na to , ze wskazowka od temperatury podczas jazdy nie bedzie pokazywala 90 stopni ??? Kuzwa juz mam dosc w Pazdzierniku czy w Listopadzie zeszlego roku zakadalem nowy termostat ori z ASO zakupiony bo silnik sie nie dogrzewal nawet podczas jazdy , po wymianie wszystko wrocilo do normy az do wczoraj. Jechalem autostrada jakies 130km/h i to dosc dlugi odcinek drogi i zauwazylem , ze wskazowka od temperatury opadla ponizej 90 stopni i wskazuje jakies 85 stopni a na postoju na swiatlach bardziej opada. Pany co to moze byc ? ponownie termostat czy ten czujnik od temperatury cieczy chlodzacej szlak trafil tym razem
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Siemanko Panowie Powiedzcie prosze czy ten zielony czujnik od temperatury cieczy chodzocej moze miec wplyw na to , ze wskazowka od temperatury podczas jazdy nie bedzie pokazywala 90 stopni ??? Kuzwa juz mam dosc w Pazdzierniku czy w Listopadzie zeszlego roku zakadalem nowy termostat ori z ASO zakupiony bo silnik sie nie dogrzewal nawet podczas jazdy , po wymianie wszystko wrocilo do normy az do wczoraj. Jechalem autostrada jakies 130km/h i to dosc dlugi odcinek drogi i zauwazylem , ze wskazowka od temperatury opadla ponizej 90 stopni i wskazuje jakies 85 stopni a na postoju na swiatlach bardziej opada. Pany co to moze byc ? ponownie termostat czy ten czujnik od temperatury cieczy chlodzacej szlak trafil tym razem Obstawiam ze termostat. Jesli tak sie dzieje. A czujnik jest 4 piniwy jak sie nie myle wiec jesli cos z nim nie tak to mozna go zdjagnozowac vag
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kkam Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zielony czujnik to tak naprawdę dwa czujniki w jednej obudowie. Z jednego idzie sygnał do licznika, a z drugiego do sterownika silnika. Możesz vagiem zdiagnozować, czy oba podają identyczną temperaturę. Dopuszczalna odchyłka +-3stopnie. Siemanko Panowie Powiedzcie prosze czy ten zielony czujnik od temperatury cieczy chodzocej moze miec wplyw na to , ze wskazowka od temperatury podczas jazdy nie bedzie pokazywala 90 stopni ??? Kuzwa juz mam dosc w Pazdzierniku czy w Listopadzie zeszlego roku zakadalem nowy termostat ori z ASO zakupiony bo silnik sie nie dogrzewal nawet podczas jazdy , po wymianie wszystko wrocilo do normy az do wczoraj. Jechalem autostrada jakies 130km/h i to dosc dlugi odcinek drogi i zauwazylem , ze wskazowka od temperatury opadla ponizej 90 stopni i wskazuje jakies 85 stopni a na postoju na swiatlach bardziej opada. Pany co to moze byc ? ponownie termostat czy ten czujnik od temperatury cieczy chlodzacej szlak trafil tym razem
andr3i Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Siemaneczko,Chciałbym was zapytać o dokładkę zderzaka s-line do B6. Czy podpasuje do zwykłego zderzaka B6. Znalazłem ją taniej niż zderzak s-line, nawet dokupując kratki całość wyszła by taniej. http://images65.fotosik.pl/637/13e4192ef100eabb.jpg http://images64.fotosik.pl/637/a38c2436db95bf9c.jpg Podpasuje ale jest dużo rzeźby no i nie będzie wyglądał jak ori:kwasny: ja nabylem gore pod spryski ale nie sline i zrezygnowalem z rzezbienia, wole poczekac i miec tak jak powinno byc, koszta wieksze zapewne ale jak robic to porzadnie
wladi Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Wczoraj taka sytuacja wynikła z biegania:wink: Bieg Urodzinowy Gdyni
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 http://s30.postimg.org/tlxpc7iz1/zdjecia_z_telefonu_008.jpg7 lat temu w UK robiłeś u Babajów czy własny interes
Rekomendowane odpowiedzi