Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do domowej floty doszła dzisiaj a4 1.8t Q w pełnym s linie :banan3:

110717_122003%20%5b800x600%5d.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

felgi DTM :kox:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 14:56_________________________________________________Jeden z forum by lakier zdzierał za nie :wink4:

Opublikowano

felgi DTM :kox:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 14:56_________________________________________________Jeden z forum by lakier zdzierał za nie :wink4:

Zdaje się , że Siemian ostatnio się na taki ślinił :naughty:
Opublikowano

O nim mówię :)

Opublikowano

No na początku mi nie leżały ale teraz mi się zaczęły podobać :D. To autko brata w sumie 190 koni się odpycha :D No i mały przebieg bo niecałe 100k km z full książką i paragonami, widać to w środku, 0 rys ani śladów zużycia. Szkoda, że moje auto ma już za sobą swoją młodość :tongue4:

Opublikowano

Chyba folię :decayed:

Opublikowano

ładne a4 ,a wuj właśnie kupił coś takiego 2.0tfsi Q s-line nówka sztuka

a4_b8.jpg

a4_b8_1.jpg

co prawda b8 ale warto pokazać

Opublikowano

Wymienić moją A4 za 2004r 1.8t 190 koni quattro w pełnym s linie tak jak na zdjęciu wyżej? Co myślicie, pewnie będę mógł przełożyć do siebie RNS-e + grille S4. Pomocy bo nie wiem czy brać czy nie :D

Opublikowano

Wymienić moją A4 za 2004r 1.8t 190 koni quattro w pełnym s linie tak jak na zdjęciu wyżej? Co myślicie, pewnie będę mógł przełożyć do siebie RNS-e + grille S4. Pomocy bo nie wiem czy brać czy nie :D

Mlody nawet sie nie zastanawiaj :naughty:

Opublikowano

bierz-to całkiem inne auto tylko pali ciut wiecej :gwizdanie:
Opublikowano

bierz :kox:
Opublikowano

B6 na B6, jesteś pewien ? Żeby zaraz ci się nie znudziła.

Opublikowano

Ostatnio pojeździłem sobie mocniejszą benzyną, dokładnie Subaru :decayed: i następne auto będzie w benzynie na bank, kurfa nie wiem co ja widziałem w tym dajselu... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jak masz taką okazję Mateusz, to bierz benzyne, tym bardziej, że też na niezłym wypasie jest :).

Opublikowano

Akumulatory jakiej firmy polecacie?

Teraz mam Vartę, która po 7 latach chyba się poddaje .... :naughty:

Opublikowano

Muszę teraz z bratem negocjować, ogólnie to chcę wziąć grille S4 + czarne lampy + navi z mojej i reszta możemy się zamienić łeb za łeb. Wiem, że jak bym sprzedał graty to bym lepsze pieniądze wziął ale już sam nie wiem. Ta nowa jest po prostu jak nówka w środku, nie ma żadnego zużycia, aż się zakochałem. Do tego pełny s line, pakiet podświetlenia itp itd + bose :kox:

Napaliłem się za bardzo :polew:

Opublikowano

Varta jest OK.

U siebie teraz założyłem Boscha S5 z serii silver 100 Ah.

Opublikowano

Andy - rozejrzyj się za jakimś MOLLem z tego rocznika...