kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Pany auto mi dlugo kręci zanim zapali i nie gaśnie epc co może być? kaca ma, jakiś c**jowy olej mu dolałeś moje wałki pozdrawiają
Wandej Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Pany auto mi dlugo kręci zanim zapali i nie gaśnie epc co może być? kaca ma, jakiś c**jowy olej mu dolałeś moje wałki pozdrawiają Wiedziałem że nic konstruktywnego tutaj się nie dowiem:decayed:
serfin Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Ale Ci ten Kaju dowala Andrzeju do Twojej Adi 2.0. Ja nie widze nic zlego w tym silniku, za oknem tu w holandii widzialem juz kilka takich B6 z 2.0 a diesli jak na lekarstwo. Z drugiej strony dolewajac czesciej swiezego oleju, powinienes miec najzdrowszy silnik, bo ma swieze dolewki
Wandej Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Wandej paczka dotarladzieki Jak mówię tak robię polecam się na przyszłość Daniel akurat ja i on mamy dwie najbardziej nieudane konstrukcje w audi także neverending story:decayed:
jozek726 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 numerek rączki pasażera ma ktoś i użyczy ?
Wandej Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Co tu taka cisza dzisiaj....? Wojna a tu co drugi z WP i cisza:decayed:
Patryś Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 za oknem tu w holandii widzialem juz kilka takich B6 z 2.0 a diesli jak na lekarstwo. Bo za takie B6 w benzynie trzeba zapłacić ok 180 e podatku na 3 mies a za diesla ok 360 e. W NL tylko lekkie benzynki się opłaca mieć.
jozek726 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Nauka jazdy po rondzie - YouTube szacun dla tych policjantów za cierpliwość
Rekomendowane odpowiedzi