Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja nie mam opcji drożej bo i tak 500 poleci na 50/131 :eek::thumbup:

Nie mogłeś wyjsc i go zastrzelić?:decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak od hitlera Ci przychodzi ze wskazaniem kierownika burdelu to masz na drugiej stronie kfita opcje bez wskazywania za pincet - to po jeruna Ci dycha, skoro można bz? :grin:

Opublikowano

Ale Rafi powiedział że nie mam przyjmować:decayed:

Opublikowano

ale chyba od niego:decayed:

Opublikowano

ale chyba od niego:decayed:

Też:grin:
Opublikowano

:hi:

siemusia

co panowie myślicie o takim obklejeniu folia , dobrze zrobione i fajny kolorek :kox:

$_58.JPG

$_58.JPG

$_58.JPG

Opublikowano

u mnie już przód zmęczony od kamyków i powoli szykuję się do malowania i tak się zastanawiam czy nie dać do obklejenia . Są u mnie w mieście dwie ekipy co robią takie cuda za cenę malowania

Opublikowano

Akurat ten kolor średnio mi się podoba w macie...

Opublikowano
u mnie już przód zmęczony od kamyków i powoli szykuję się do malowania i tak się zastanawiam czy nie dać do obklejenia . Są u mnie w mieście dwie ekipy co robią takie cuda za cenę malowania

Tylko Ty nie masz eresa b7:whistling:

Opublikowano

w tym kolorze wg mnie bardziej połysk pasuje ,no i na b6 troszkę będzie inaczej to wyglądało

Opublikowano

:hi:

Wygląda świetnie - widziałem na żywo podobny kolor - co prawda na Touranie, ale też robił robotę :wink:

Sam bym chętnie taki kolorek przytulił :decayed:

Opublikowano

Tylko Ty nie masz eresa b7:whistling:

oj tam , pare wiader szpachli pod folie się zarzuci i będzie jakaś rzeźba ala rs :decayed:

Opublikowano

to zgłoś, że jechał jakiś obcokrajowiec z rodziny ;) punkty fee, mandat zostanie :hi:

Opublikowano

ile razy ja to pisałem wszędzie gdzie się da, że kutasa na to się już kładzie, chyba, że od łbów pokroju Rafiego przyjdzie kfit - tym już się d*py nie podciera :grin: ale skoro się uparłeś i wypytujesz co z tym zrobić, to Cie nakręcam dalej - oj Wladi, dosłownie jakbyś chciał kutasić pierwszy raz i dopytujesz ile zakrętów możesz napotkać :grin:

Opublikowano

Pierdzieli się wam allegro ? tzn strony nie wskakują po kolei, jak wpisze A4 B6 wyskakują mi A6 C6 :facepalm:

Opublikowano
Pierdzieli się wam allegro ? tzn strony nie wskakują po kolei, jak wpisze A4 B6 wyskakują mi A6 C6 :facepalm:

mam to :kwasny:samo

Opublikowano

mikaszi jesteś pewien, że chcesz folie? widziałeś jak u siemiana na nadkolach schodzi? jak już chcesz to malnij elementy, które twoim zdaniem są zmęczone i - ja na twoim miejscu- pomyśl o bezbarwnej foli jak już chcesz się w to bawić

Opublikowano

mam to :kwasny:samo

audi a4 | eBay

:decayed:

Opublikowano

Wiem Kaju już co z tym zrobić jutro piszę odmowę przyjęcia mandatu:decayed: