slo Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=srk_5Fb2CQI#t=18 kaju nie wiedziałem że latasz (od 19sek) po youtubach...
kaju Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=srk_5Fb2CQI#t=18kaju nie wiedziałem że latasz (od 19sek) po youtubach... zabłądziłeś w internetach, przecież to Wladi
Wandej Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny: Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox:
kaju Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny:Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox: pakuje sie
Gość Edyta Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny:Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox: Truskawa jest jedną a reszta to podróby :-D
miszka Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny:Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox: Truskawa jest jedną a reszta to podróby :-D ty wiesz że na mnie też w podstawówce mówili truskawka :hi:siema ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- w pierwszych 4 klasach
Wandej Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny:Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox: Truskawa jest jedną a reszta to podróby :-D ty wiesz że na mnie też w podstawówce mówili truskawka :hi:siema ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- w pierwszych 4 klasach Wtedy jeszcze nie piłeś więc czerwony nos odpada:przebiegly:
miszka Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kurfa jak mnie komary wczoraj pogryzly na meczu:kwasny:Btw. Szukam ludzi do zbierania truskawek(Edytka nie o Ciebie chodzi:decayed:) Także Kaju możesz wracać do kraju:good: 2km od mojego pola jest sklep z zimnym ciechanem:kox: Truskawa jest jedną a reszta to podróby :-D ty wiesz że na mnie też w podstawówce mówili truskawka :hi:siema ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- w pierwszych 4 klasach Wtedy jeszcze nie piłeś więc czerwony nos odpada:przebiegly: pierwszy alkohol był dopiero pod koniec 7 klasy , do dzisiaj pamiętam tego taniego winacza , wtedy bardzo popularnej marki "BYK" , a potem wycie do muszli truskawka to było od czerwonych policzków
wladi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Kaju frendzlu Ty se wladim mordy nie wycieraj
kaju Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Kaju frendzlu Ty se wladim mordy nie wycieraj
Wandej Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Kaju frendzlu Ty se wladim mordy nie wycieraj W tryby go:przebiegly:
Gość Edyta Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Mikaszi toż ty swój chłop jesteś B-) To się z Truskawa napije na złocie - o ile będę już mogła:polew:
Wandej Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Pany środkowy grill od esy cabrio jest taki sam jak od normalnej?
Rekomendowane odpowiedzi