jozek726 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Nie oplaca sie naprawiac drukarki, kup sobie nowa i masz gwarancje 2 letnia jeszcze
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Perła już w lodówce się chlodzi, 5h w tyrce i lecim z tematem. Jutro grill. Ech wikent
jozek726 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 A ja jutro tylko na 1,5-2h do pracy i tez wikendzik
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 A ja jutro tylko na 1,5-2h do pracy i tez wikendzik no a ile to roboty dwa metry w dół łopato pomachać jak już dwie flachy obalone
tomcrack27 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 nikos jakos z tym problemu nie mial:decayed:
ucho.77 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Panowie poratujcie szukam i nie umie znaleźć wątku o docinaniu atrapy z A6C5 pod zderzak sline w naszych B6,
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Panowie poratujcie szukam i nie umie znaleźć wątku o docinaniu atrapy z A6C5 pod zderzak sline w naszych B6, Bo nic takiego nie istnieje:decayed:
miszka Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Panowie poratujcie szukam i nie umie znaleźć wątku o docinaniu atrapy z A6C5 pod zderzak sline w naszych B6, Bo nic takiego nie istnieje:decayed: A właśnie miałem cię polecić ---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ----------
ucho.77 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Panowie poratujcie szukam i nie umie znaleźć wątku o docinaniu atrapy z A6C5 pod zderzak sline w naszych B6, Bo nic takiego nie istnieje:decayed: było bo kiedyś czytałem:wink:
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Panowie poratujcie szukam i nie umie znaleźć wątku o docinaniu atrapy z A6C5 pod zderzak sline w naszych B6, Bo nic takiego nie istnieje:decayed: było bo kiedyś czytałem:wink: Tutaj w div opisywaliśmy tylko jak to zrobić Jak masz zderzak ori s-line to wycinasz tylko ten rant od wewnątrz. Mniej więcej jego połowe. Domin tak podcinał. Ja mam wklejony bo mam składaka s line:wink:
ucho.77 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 też mam składaka:wink: a że na razie inne priorytety to trzeba pokombinować z grylem:decayed:
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 też mam składaka:wink: a że na razie inne priorytety to trzeba pokombinować z grylem:decayed: To wkładaj go i przymierzaj , gdzie nie wchodzi wycinanie od wewnątrz:good: Potem silicon bezbarwny i siedzi jak łori:kox:(prawie:decayed:)
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Nie oplaca sie naprawiac drukarki, kup sobie nowa i masz gwarancje 2 letnia jeszcze A może ma drukarkę za 800zł i trzeba wymienić pampersa.. za 120zł...
jozek726 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase?
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? dopiero co w wątku z c**jograjcami była epicka wojna o czujnik za cztery dychy. Krycha oddal hajs, ale jazde dżolo zrobił po czterech dniach. Jak mialeś poślizg to grzecznie przeproś i poproś o odrobine cierpliwości do poniedziałku, oboje zaczekajcie i się powinno wyjaśnić. Jak nie to wtedy zacznij się martwić o swoją dupe a przede wszystkim o to gdzie jest paczka. oj evrybady
miszka Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? Znam takich przypadków na pęczki , dlatego ja zawsze wysyłam paczki za potwierdzeniem odbioru podpisem Bo tak to nawet mu nie udowodnisz że paczki nie odebrał i nawet poczta ci nie pomoże
biggman Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? Jozek a nie masz numeru paczki? Sprawdz po numerze co sie z nia dzieje i po klopocie
greg2505 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Jak wysłałeś ekonomiczną to i tydzień może iść,jak wysłałeś paczkę to gość przy odbiorze musi podpisać i na poczcie będą wiedzieli czy odebrana,jeśli listem zwykłym to nie ma nigdzie śladu
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 No tez racja, jezeli ma cos na prawde dobrego to ok Btw. Taka sytuacja. Wyslalem do goscia w zeszlym tygodniu raczke recznego. 40zl na konto mi przelal. Wyslalme z malym poslizgem bo cos tam mi wylecialo ale paczka poszla. Nie pamietam czy priorytet czy ekonomiczna. Poszla w zeszlym tygodniu do dzis NIBY gosc nie dostal paczki. Sapy ma na pw ze kase mam mu oddac iyd ale z kat ja mam pewnosc miec ze on jej nie dostal jak ja wyslalem? Po za tym bym go nie zrobil w bambuko o 4 dychy Co zrobic? Oddac mu kase? Lolka mu zrobić
Rekomendowane odpowiedzi