Fr0styyy. Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Powiedzcie mi które logi robić w 1.8T? Statyczne i dynamiczne żeby sprawdzić kondycję tego truchła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Powiedzcie mi które logi robić w 1.8T?Statyczne i dynamiczne żeby sprawdzić kondycję tego truchła No dynamicze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wandej dawaj numer konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Panowie a dynamiczne logi zrobie sam? czy potrzebuje pasazera, ktory bedzie obslugiwal lapka i przelaczal tam cos w trakcie jazdy? bo w sumie i u siebie zrobilbym testy i sprawdzil swoje 1.8T. poza tym mozna sprawdzic "wstepnie" czy mam jakiegos wirusa po Germańcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Powiedzcie mi które logi robić w 1.8T?Statyczne i dynamiczne żeby sprawdzić kondycję tego truchła No dynamicze:wink: Karwa, ale jakie grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wandej dawaj numer konta Jutro:decayed:Po browarze średnie interesy robie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wandej dawaj numer konta Jutro:decayed:Po browarze średnie interesy robie:decayed: PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 MARCINO PODOBNO NA,UKRAINIE BYLES:-) Gdzieś się,podziewał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 MARCINO PODOBNO NA,UKRAINIE BYLES:-) Gdzieś się,podziewał??? Był po ukraińców do zbierania truskawek autobusem:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Bylem u ukrainek zone wybieralem [emoji108] Ukrainka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Bylem u ukrainek zone wybieralem [emoji108] Ukrainka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Cytryn ty się na oem zapisuj, a nie za ukrainkami ganiasz:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 chłopaki w b6 1.8T co ile wymiana rozrzadu?pierwszy po 180tys a kolejne??orientuje sie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Niby co 120tys km lub jak malo jezdzone co 5lat- pasek rozrzadu wiadomo guma traci wlasciwosci. Ale ja bym sklanial wymieniac przy ok 90tys km, nie wiem jak mysla inni? ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Ja przy moich rocznych przebiegach, liczac obowiazek wymiany np co 120tys, to wymieniac musialbym co ok 20lat swoj rozrzad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Niby co 120tys km lub jak malo jezdzone co 5lat- pasek rozrzadu wiadomo guma traci wlasciwosci. Ale ja bym sklanial wymieniac przy ok 90tys km, nie wiem jak mysla inni?---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Ja przy moich rocznych przebiegach, liczac obowiazek wymiany np co 120tys, to wymieniac musialbym co ok 20lat swoj rozrzad no powiem ci że tez słyszałem że lepiej koło 90tys ale wolałem popytac tu na forum bo sporo chłopaków jezdzi tymi silnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/toshiba-satellite-l670d-11x-330499/#post4287239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Panowie bliskie spotkanie z sarenka na drodze wojewódzkiej bez oznakowania że takie zwierzęta mogą być, do wygrania czy ciężko będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi