cool506 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Cool moze byc problem booo : ten program co miales pewnie zapetlal wtryski , nowy beda musieli zrobic bardzo slabiutki zeby tego uniknac ( ale jak wiedza o co chodzi to dadza rade ) . Jaka masz instalacje? Nie mow ze staga za ta kase ? BTW na chuY zes wymienial ecu ? Wystarczylo wgrac ori mapy Panowie a co do naklejek : wybierzemy/zrobmy wspolnie jakis wzor i wtedy bedziemy naklejac wiem ze mape ori mozna bylo wgrac, ale kompa kupilem za 100 wiec biedy nie ma, tylko teraz co robic z tym chipem, bo na tamtym kompie na benzynie zapierdzielal i nic sie nie dzialo, gaz regulowali na rozne sposoby, i pokazywal mi na kompie ze dawkowanie szaleje poza zakresamu i gazu nie da sie ustawic na tym wywalonym epromie, a nie chcialbym wywalic 1k na chip ktory da mi 15 kucy i i tak bede mial niedosyt po tamtym kompie. Jest kolega na forum ktory moglby wgrac mi ori mapy np na 180km, ale czy to da rade tak?? I bedzie chodzic?? Zglupialem calkowicie
MARCIN607 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 sprzedający wciska mi że ta zmieniarka będzie obsługiwała navi między zegarami- możliwe to?
Thom4s Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 http://allegro.pl/turbosprezarka-kkk-k3-058145703n-vw-audi-nowa-or-i1848021460.html Może ktoś potwierdzić czy to ORI, bo cena dość atrakcyjna. Kumpel szuka do passata.
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Nie wiecie czy szufladki pod fotele Recaro sa takie same jak w fotelach s line? Bede wdzieczny za sensowna odpowiedz
dajmler4 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 pany mam pytanko czy pompa wspomy o tym numerze 8E0 145 155 N bedzie pasowala do mnie ja mam nr 8E0 145 155 ? jest jakas miedzy nimi róznica?
Stolkien Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił...
miedzikos Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 MARCIN607 raczej wątpie aby pasowała. W ogóle jakoś zraziłem się do tego kolesia co sprzedaje, bo raz pisze tak, a raz tak...
Nosb Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Cool : wieksze wtryski kup i dopiero jedz stroic Jak nie beda benzynowe zapetlaly to gaz powinien tez chodzic ( ale ciagle nie wiem co to za fantastyczna instalacja )
greg2505 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił... wg mnie jakoś ma dziwnie spasowane zderzaki ,zerknij na przedni gril względem maski,chromy wokół szyb
Stolkien Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 mam nadzieje ze to tylko dojchanie jakieś.
greg2505 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 najlepiej na żywo obejżeć
Stolkien Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 teraz to sie zastanawiam czy ten silnik to dobr wybor
Wandej Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 nie jestem pewien ale chyba tylko Ciśnienie? ! więc będzie pasować. Teraz i ja mam pytanie co możecie powiedzieć o tym Aucie. http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-anglik-C20988757.html Proszę o jakieś sugestie... Czy te 2.0T bedzie chlalo duzo wiecej niż moje 1.8T z softem na 180KM moje chla srednio 9-11l/100km oczywiście prosze nie zwracać uagi na stronę Kierownicy z tego co widzę to wersja niezabogata ale to bym szybko zmienił... avant? :wtf:e przerzucal ktos osprzet z xenonu do bi?? jakies foto mnie interesuje Czy da sie zamienic te mocowanie zarnika z xenonu do bi? wielkosc "wylotu" soczewki jest podobna :gwizdanie:
Stolkien Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No nie zagazujesz No to wiem dobrze. Ale nie jest to dla mnie problem. bardziej mi chodzi o awaryjność tego silnika.
Flyer Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 No to wiem dobrze. Ale nie jest to dla mnie problem. bardziej mi chodzi o awaryjność tego silnika. jest tam jakis jeden mankament - bajk to wymienial od razu po zakupie, ale to jakas pier**la. poza tym silnik git. po sofcie masz tyle ile po wlozeniu 10k w 1.8T
P-U-M-A Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 pany co z tymi naklejkami?arturo moze zrobic na wzor na gorze
Artur82 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 pany co z tymi naklejkami?arturo moze zrobic na wzor na gorze dokładnie tylko czekam na pozwolenie na rozprowadzanie
cool506 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Cool : wieksze wtryski kup i dopiero jedz stroic Jak nie beda benzynowe zapetlaly to gaz powinien tez chodzic ( ale ciagle nie wiem co to za fantastyczna instalacja ) jakie te wtryski bys proponował? czy jak zmienił bym wtryski to może wtedy na starym ecu gaz daloby sie ustawic i nie trzeba softowac nowego ecu?
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 W ASO jest akcja do soboty na produkty AUDI wszystko w dol 50 % np. dokladki, spojlery , dywaniki ,akcesoria AUDIO ,koszulki itd. Warto pojechac jak to ma niedaleko i przejrzec oferte :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi