Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plastik kosztuje 140, szmaciane 120.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzięki , szukam przedniego prawego w dobrym stanie , bede musiał kupić z aso jak nic nie znajde:wink:

mam w idealnym stanie jakby co

dzięki , szukam przedniego prawego w dobrym stanie , bede musiał kupić z aso jak nic nie znajde:wink:

mam w idealnym stanie jakby co

Opublikowano

Ktoś chętny na siatkę do avanta? Mi niepotrzebna, nie zgrywa mi się z kolorem tapicerki :grin:maby2e2y.jpg

85zł z wysyłką :wink:

Opublikowano

kaju bys puscil po cenie kupna + na 4 browary :facepalm:

Opublikowano

turzol ile chcesz za nadkole?

Opublikowano

whisky musi być dobre a nie 4 browary, My z kajem nie pijemy byle czego :decayed:

Opublikowano

może byc queen margot z lidla ? :D

Opublikowano

nie piłem tego, nawet nie wiem jak smakuje :decayed:

Opublikowano

whisky musi być dobre a nie 4 browary, My z kajem nie pijemy byle czego :decayed:

doliczyłem na flaszke, do ceny zakupu musiałem doliczyć wysylke przyjacielu :wink:

Opublikowano
Plastik kosztuje 140, szmaciane 120.

Ja kupowałem nowe nadkola w ASO, wszystkie 4szt. Tył brałem z S4 bo mam zderzak z eSki. Po rabatach dałem 400pln czyli wyszło mnie ok 100zł/szt

Opublikowano

A jest jakas roznica miedzy plastkiem a materialem jezeli chodzi o nadkola? Czemu plastkk drozszy? Wydawalo mi sie, ze to materialowy jest lepszy i powinien byc drozszy. O i temat siatki do bagaja powrocil hehe

Opublikowano

Nie wszystko co droższe to lepsze :whistling: materiałowy lepiej tłumi i nie pęka.

Opublikowano

Dobry meczyk 3 minuta i juz 1:1:shock3:

Opublikowano

A ja nie ogladam meczyka ??? :( siuuup do lodowki....pssst i zimny leszek w akcji...

ps. Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach?

Opublikowano
Hammer tez tak myslalem z tymi nadkolami, materialowe dawali do diesla? Czy wszystkich o duzych pojemnosciach?

W B7 były tylko materiałowe, a tłumią szum z kół i odbijające się kamienie a nie ryk silnika :decayed:

Opublikowano

a tak się zapytam na co się te nadkola szmaciane trzymają?.. bo mi się zwiesił w zime pod wpływem sniegu i teraz trochę mi z nadkoli wystaje:facepalm:

Opublikowano

no ok ale jak mialem 3 lata temu B6 2.5tdi 2002r to miała własnie wszystkie 4 nadkola materiałowe, mam obecnie 1.8T i przod plastiki, wiec jezeli dopiero od B7 montowane byly materialowe nadkola z przodu, tzn że poprzedni właściciel 2.5tdi musiał mieć jakąś przygodę ;)

Opublikowano
a tak się zapytam na co się te nadkola szmaciane trzymają?.. bo mi się zwiesił w zime pod wpływem sniegu i teraz trochę mi z nadkoli wystaje:facepalm:

Przykręcone na wkrętach.

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

no ok ale jak mialem 3 lata temu B6 2.5tdi 2002r to miała własnie wszystkie 4 nadkola materiałowe, mam obecnie 1.8T i przod plastiki, wiec jezeli dopiero od B7 montowane byly materialowe nadkola z przodu, tzn że poprzedni właściciel 2.5tdi musiał mieć jakąś przygodę ;)

Popękały i wymienił...

Opublikowano

bardzo możliwe ;)

---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

2:2 :banan: