Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B6 Dtm Race Car :kox: :kox: :kox:

audi2.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Loj to moja w tych kryteriach byla pewnie zrobiona z blotników autosana :polew: Ale rozbieram , rozbieram... i dzwona nie widac poza mordą :naughty::kox:

mi sie obiło o uszy ze tył masz od Ikarusa :naughty:

Opublikowano

audi2.jpg

Ciekawe czy to V8 tak samo nie trzyma serii jak każde inne? :kox:

Opublikowano

:siema:

skasowałem ogłoszenie o sprzedaży

sprawdziłem VIN Audi którą byłem zainteresowany i wyszło, że w 11.2009 miała 240kkm a teraz na blacie ma 181kkm - książki brak (bo niemiec gościowi powiedział, że gdzieś zgubił i ten kupił ją bez)

nie chce mi się jeździć po Polsce i oglądać podpicowanych parchów, ten który oglądałem i sprawdziłem był godzinkę jazdy ode mnie i jeżeli byłby pewny to byłby powodem do sprzedaży swojego. Wyszło jak wyszło - może i dobrze :wink4:

Zaczynam kolejne mody: kolorowy FIS i malne dokładki :tongue4:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

zamiast malowac seryjne dokladki, to zrob sline z przodu :wink4:

Opublikowano

najpierw wyrezam licznik i w międzyczasie może się trafi dokładka lub zderzak w koxiarskiej cenie

Opublikowano

najpierw wyrezam licznik i w międzyczasie może się trafi dokładka lub zderzak w koxiarskiej cenie

to wyrezaj dwa.jak coś też szukam takiego :wink4:
Opublikowano
dużo :) i do tego środkowa kratka ok nowa 450 zł [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 15:20_________________________________________________widzieli daje to cos

http://moto.allegro.pl/zaslepka-egr-1-9-tdi-1-9tdi-vw-audi-skoda-vag-i1322280537.html#gallery

Opublikowano

cena minimalna 2200 ? listwy lataja na necie po 500, to za dwie dokładki ceni po 1000 ? plus wysylka :wallbash:

Opublikowano

cena minimalna 2200 ? listwy lataja na necie po 500, to za dwie dokładki ceni po 1000 ? plus wysylka :wallbash:

gdzie po 500 latają??
Opublikowano

_________________________________________________widzieli daje to cos

http://moto.allegro.pl/zaslepka-egr-1-9-tdi-1-9tdi-vw-audi-skoda-vag-i1322280537.html#gallery

Forumowo-klubowe..

Ale mam wrażenie, że 1mm to mało.. :mysli:

Mało, to się moment przepali. Jeśli cienka to taka http://moto.allegro.pl/zaslepka-egr-silniki-tdi-vw-audi-skoda-seat-i1315940539.html (nie jest wykonana z blachy tylko innego tworzywa i ma 3mm)

A najlepiej uderzyć do kolegi Rpalka, robi na zamówienie (wybrana grubość,materiał). Zamawiałem u niego grubą 7mm.

Opublikowano

jak dla mnie szkoda kasy... spokojnie za 50-60 zl wspawasz rurke zamiast kata... a jak bedziesz spzredawał to wspawasz spowrotem... zbedne koszty.. za taka kase mozna przelot zrobic na seryjnych gratach

http://allegro.pl/lampy-diodowe-led-audi-a4-8e-sedan-02-04r-clear-i1298780380.html

co myslicie o takich lampach? do granatowego z pakietem chrom?

i ogolnie jak jest z montazem.. pelny fis czy wyskakuja bledy o przepalonej zarówce?

Opublikowano

Ja u siebie założyłem ledy ale wlutowałem rezystory, zero błędów tylko takie śmieszne mrugnięcie diod po przekręceniu kluczyka, ale nic nie przeszkadza, wszystko śmiga i mam nadzieję, że tak zostanie :) Tylko moje ledy są trochę inne, zobacz sobie u mnie w temacie

Opublikowano

Panowie czy moglby ktos opisac dokladnie jak zdemontowac tylna polke do sedana :?:

Opublikowano

audi2.jpg

Ciekawe czy to V8 tak samo nie trzyma serii jak każde inne? :kox:

a skoro o tym mowa to kazdy silnik V8 ze stajni Audi nie trzyma serii i lubi olej :?: