rade Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 ...Wyrezany drugi wydech w zwykłym zderzaku ? Tak:wink: Dobrze to wygląda, mimo że fotka słaba Wydech kompletny z 1.8T?
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak tam Twój sz-lajn? Ja dopiero 17stego oddaje do malowania:facepalm:
dariuszqw Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 ...Wyrezany drugi wydech w zwykłym zderzaku ? Tak:wink: Dobrze to wygląda, mimo że fotka słaba Wydech kompletny z 1.8T? Fotka robiona tak na szybkości telefonem i jeszcze pogody nie było :-/ tak wydech kompletny od 1.8 turbo, wchodzi bez żadnych przeróbek tylko trzeba prawy uchwyt kupić Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 maluje się, jest w podkładzie jeszcze dobrać odpowiednią farbę i jazda trochę jest tam tych elementów także trochę mu to schodzi, oby wyrobił się w przyszłym tygodniu już
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 maluje się, jest w podkładzie jeszcze dobrać odpowiednią farbę i jazda trochę jest tam tych elementów także trochę mu to schodzi, oby wyrobił się w przyszłym tygodniu już Ja myślę żeby się wyrobić do OEM-u:facepalm:
serfin Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 No weekend zaczal sie pogoda sprzyjajaca to wszystkich wywialo na łaki i plaze
Bielun22 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Padłem:polew:http://img.wiocha.pl/images/4/7/475a3addc9a9af96e1e9e88c0509f4dc.jpg?s=1404554978 Powitać Paniei Panów:hi: Ciekawe przy jakiej prędkości się wysuwa ten spojler... i pewnie recznie go wcisak później
andr3i Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Jedrek nie wiem czemu mi wyslales linka do strony ktora mam zablokowana ale ok dzieki
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Jedrek nie wiem czemu mi wyslales linka do strony ktora mam zablokowana ale ok dzieki Kombinuje jak to zrobić ale nie wychodzi:kwasny: Jak wziąłem prześlij magnet link to też się u Ciebie nie odpalilo:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 poprostu sciagnij plik torrent i mi wysles na fb jak cos innej opcji nie ma abym te strony otworzyl w UK musze zaopatrzyc sie w program do zmiany ip to bedzie po klopocie
Wandej Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 poprostu sciagnij plik torrent i mi wysles na fb jak cos innej opcji nie ma abym te strony otworzyl w UKmusze zaopatrzyc sie w program do zmiany ip to bedzie po klopocie Ale na Thepiratebay nie mam możliwości ściągnąć bezposrenio pliku tylko magnet link który wyskakuje od razu do utorrent. Chyba ze nie potrafię Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 poprostu sciagnij plik torrent i mi wysles na fb jak cos innej opcji nie ma abym te strony otworzyl w UKmusze zaopatrzyc sie w program do zmiany ip to bedzie po klopocie Ale na Thepiratebay nie mam możliwości ściągnąć bezposrenio pliku tylko magnet link który wyskakuje od razu do utorrent. Chyba ze nie potrafię Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 tam powinno byc z mozliwoscia do zapiania torrenta tez bo w pl ja kbylem to sciagalem program do zmiany ip : smac 2.0:hi: dzieki popatrze:hi: ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- Pamiec wyrezana wszystko smiga fotel i lustra
serfin Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Za godzinke bedzie meczyk z udzialem NL ---------- Post dopisany 06-07-2014 at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2014 at 21:00 ---------- Kuzwa karniaki :/ ale lipaa
wladi Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Siema byki memory five wladi i wszystko jasne :-)
andr3i Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 juz nie pamietam kiedy w niedziele wstalem po 7 rano
Rekomendowane odpowiedzi