kaju Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja dostaje sie do auta normalnie przez reszte drzwi. Zamek od kierowcy sie tylko zacial i nie idzie otworzyc. Jakos musze sciagnac boczek zeby sie do niego dostac tylko jak? siekiera
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja dostaje sie do auta normalnie przez reszte drzwi. Zamek od kierowcy sie tylko zacial i nie idzie otworzyc. Jakos musze sciagnac boczek zeby sie do niego dostac tylko jak? siekiera Ty tam uważaj jak Ci przez okno w poniedziałek wahacze wlecą Napisałem w opisie"bardzo nieprzyjemny odbiorca":polew:
kaju Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 a czym posłałeś? bo mam kilka paczek na poniedziałek i nie wiem do którego z siekierą wyjść
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 a czym posłałeś? bo mam kilka paczek na poniedziałek i nie wiem do którego z siekierą wyjść Już oni Cie znajdą Fedex
kaju Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka?
Ra4al Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zrób przelew jak stanie na sztorc . Ja to ogólnie chyba nie wyrobię z tymi czujnikami cofania w moim audi, kupiłem nóweczkę bo jeden powiedział dobranoc i wkurzał mnie ciągły pisk po wrzuceniu wstecznego. Wymieniłem i co?? Okazało się że w międzyczasie padł drugi Sprzedawca już się pewnie cieszy
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka? Ty lepiej rzucaj monetą czy wałki wymieniać już czy po oem`ie:przebiegly:
andr3i Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 panowie kto ma else i znajdzie mi jeden schemat ....
kaju Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka? Ty lepiej rzucaj monetą czy wałki wymieniać już czy po oem`ie:przebiegly: bimber nastawiony? żebyś nie pojebał czasami z bańką oleju jak będziesz siadał do stołu
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka? Ty lepiej rzucaj monetą czy wałki wymieniać już czy po oem`ie:przebiegly: bimber nastawiony? żebyś nie pojebał czasami z bańką oleju jak będziesz siadał do stołu Ja bimbru nie pije:thumbdown: Only czysta jak w dużych ilościach... A takie ilości zakładam:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
turzol Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 panowie kto ma else i znajdzie mi jeden schemat .... Mam else ,pisz pw
kaju Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka? Ty lepiej rzucaj monetą czy wałki wymieniać już czy po oem`ie:przebiegly: bimber nastawiony? żebyś nie pojebał czasami z bańką oleju jak będziesz siadał do stołu Ja bimbru nie pije Only czysta jak w dużych ilościach... A takie ilości zakładam:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 masz przejebane, nawet nie przyjeżdżaj.
grzes283 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 :hi:Miło było zobaczyć elitę wybrzeża na żywo. Furki miazga:kox: Pozdrawiam
Gość Edyta Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Oby jak najszybciej do następnego;-)
Wandej Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 nie mam nic od tych leserów za***ie go! ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- dobra to rzuce monetą zaraz czy Ci przelew robić. orzeł czy reszka? Ty lepiej rzucaj monetą czy wałki wymieniać już czy po oem`ie:przebiegly: bimber nastawiony? żebyś nie pojebał czasami z bańką oleju jak będziesz siadał do stołu Ja bimbru nie pije Only czysta jak w dużych ilościach... A takie ilości zakładam:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 masz przejebane, nawet nie przyjeżdżaj. Phi:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
grzes283 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Oby jak najszybciej do następnego;-) Mi to się marzy taka wspólna fotka pt: " Wypasy z wybrzeża":wink:
Gość Edyta Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 No dziś była okazja tylko ta pogodna ehh trzeba w jakąś niedziele zrobić spota ;-)
grzes283 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 No szczerze, to łudziłem, się na dziesiejszy dzień. Ale taka kicha z pogodą, że nie było opcji. Przeszedłem się po placu z myślą, że coś kliknę, ale d*pa, za bardzo padało. Na Skwerku w Gdyni widziałem, że ludzie cykaja fotki aut i całkiem fajne tło wychodzi. Można by tam kiedyś ogarnąć elitę
Rekomendowane odpowiedzi