Gość Edyta Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na urlopie jest w moich okolicach ;-) juz mam nr
serfin Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No to moze wiecie czyje jest klubowe Czarne A4 B6 Avant na nr WJ88912, ktore mi po Ełku jeździ od ponad tygodnia? Ktos opchnął czy na urlopie u mnie i cicho siedzi mi na moich włościach? [emoji34]
H4mm3R Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Miał ktoś kiedyś problem że jakby radio zaczęło gorzej odbierać stacje radiowe? Mowa o avancie, o tym że w sedanie jest to częsty problem to wiem...
jozek726 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Miał ktoś kiedyś problem że jakby radio zaczęło gorzej odbierać stacje radiowe? Mowa o avancie, o tym że w sedanie jest to częsty problem to wiem... może masz urwane kabelki od tej anteny na szybie ? ogólnie to ja się zastanawiałem żeby zapodać sobie jakąś dobrą antenę do radia żeby wszystko mi ściągało, zastanawiałem się nad czymś takim, ale nie wiem czy to dobry pomysł : http://allegro.pl/blaupunkt-wewnetrzna-antena-samochodowa-fm-am-i4503568630.html?source=mlt eee chyba nie : http://www.bezdroza4x4.pl/blog/antena-blaupunkt-na-szybe-test/
Fr0styyy. Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Albo jestem jakiś tępy albo mi nawet cytaty nie działają :E Też by mi się przydała jakaś zewn. antena, bo radio mi czasem gubi nawet stację z własnego miasta
jozek726 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 klikasz cytu, potem masz w lewym rogu "odpowiedz na 1 cytownachy postów" klikasz to i masz
biggman Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Miał ktoś kiedyś problem że jakby radio zaczęło gorzej odbierać stacje radiowe? Mowa o avancie, o tym że w sedanie jest to częsty problem to wiem... ja bym sprawdził wtyczki antenowe za rns-e, kiedyś też tak miałem że słabo odbierało radio, mało stacji. Po przyginałem styki i pomogło Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez biggman
kajzera Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) mi też cytaty nie działają .. :/ Serfin - zapewno o tą ci chodzi Moja była ,ale sprzedałem ją ponad rok temu i jeszcze jezdzi na moich blachach CIEKAWE !!! Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez kajzera
Armi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hehe, nieźle. Że jeszcze zdjęcia z fotoradaru nie dostałeś Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary. Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym. Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane Ale przerejestrować było trzeba.
chopin Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hehe, nieźle. Że jeszcze zdjęcia z fotoradaru nie dostałeś Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary. Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym. Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane Ale przerejestrować było trzeba. Armi jak tam zwiedzanie Wrocławia ? udało się wszystko zobaczyć ? Panorama Racławicka ? Sky tower ?
kajzera Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hehe, nieźle. Że jeszcze zdjęcia z fotoradaru nie dostałeś Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary. Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym. Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane Ale przerejestrować było trzeba. No właśnie też wiem o tym MARTWYM przepisie , bede musial sie jakoś przypomniec nowemu włascicielowi ps. ciekawe jak wygląda sprawa zaginiecia auta zawsze moge zapomnieć ze sprzedałem czy raczej nie jak myslicie hmmmm .... ;)
H4mm3R Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Miał ktoś kiedyś problem że jakby radio zaczęło gorzej odbierać stacje radiowe? Mowa o avancie, o tym że w sedanie jest to częsty problem to wiem...może masz urwane kabelki od tej anteny na szybie ? ogólnie to ja się zastanawiałem żeby zapodać sobie jakąś dobrą antenę do radia żeby wszystko mi ściągało, zastanawiałem się nad czymś takim, ale nie wiem czy to dobry pomysł :http://allegro.pl/blaupunkt-wewnetrzna-antena-samochodowa-fm-am-i4503568630.html?source=mlt eee chyba nie : http://www.bezdroza4x4.pl/blog/antena-blaupunkt-na-szybe-test/ Raczej mało prawdopodobne, bo są lutowane. Sprawdzę wtyczki w radiu ;-)
Armi Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Armi jak tam zwiedzanie Wrocławia ? udało się wszystko zobaczyć ? Panorama Racławicka ? Sky tower ? Za krótko:( Objechaliśmy miasto melexem z przewodnikiem, sporo się dowiedzieliśmy i zobaczyliśmy. Halę stulecia, Fontannę, Ogród Japoński zobaczyliśmy już sami. Wyjechaliśmy o 17, w domu na 23, a rano do pracy. Świetne miasto. W ogóle zachód Polski bardzo się różni od tego co mamy na co dzień na wschodzie.
chopin Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Armi jak tam zwiedzanie Wrocławia ? udało się wszystko zobaczyć ? Panorama Racławicka ? Sky tower ? Za krótko:( Objechaliśmy miasto melexem z przewodnikiem, sporo się dowiedzieliśmy i zobaczyliśmy. Halę stulecia, Fontannę, Ogród Japoński zobaczyliśmy już sami. Wyjechaliśmy o 17, w domu na 23, a rano do pracy. Świetne miasto. W ogóle zachód Polski bardzo się różni od tego co mamy na co dzień na wschodzie. to zapraszam na dłużej ja z chęcią ugoszczę i oprowadzę też a fontanne to musisz zobaczyć pokaz multimedialny z laserami - Harry specjalnie przyjechał żeby to zobaczyć
kaju Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Miał ktoś kiedyś problem że jakby radio zaczęło gorzej odbierać stacje radiowe? Mowa o avancie, o tym że w sedanie jest to częsty problem to wiem... akurat to przerabiam. moim concertem...
vblpl Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pany, potrzebuję numery tych dwóch plastików ze zdjęcia do lustra fotochromatycznego. Jeden przychodzi do szyby, a drugi zakrywa wtyczkę. Na zdjęciu coś tam widać. Chodzi mi wersję do avanta, kolor czarny.
kajzera Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pany, potrzebuję numery tych dwóch plastików ze zdjęcia do lustra fotochromatycznego. Jeden przychodzi do szyby, a drugi zakrywa wtyczkę. Na zdjęciu coś tam widać. Chodzi mi wersję do avanta, kolor czarny. oooo ta zaślepka nr.2 tez by mi sie przydała ;)
miki Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Hehe, nieźle. Że jeszcze zdjęcia z fotoradaru nie dostałeś Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary. Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym. Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane Ale przerejestrować było trzeba. No właśnie też wiem o tym MARTWYM przepisie , bede musial sie jakoś przypomniec nowemu włascicielowi ps. ciekawe jak wygląda sprawa zaginiecia auta zawsze moge zapomnieć ze sprzedałem czy raczej nie jak myslicie hmmmm .... ;) A nie sprzedałeś auta komuś od siebie z miasta? Jeśli ten sam powiat to zmienia się tylko dowód i naklejkę na tablicy...
jozek726 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 mam całe lustro z tymi osłonami na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi