kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 widziałem jak Ci sie spodobało jak do mnie wsiadłeś poza tym jak dbasz to skóra przyjemniej pachnie Harry czyżby ?? http://allegro.pl/audi-a4-b6-fotele-skora-sedan-stan-idealny-i4440638582.html a ty już zaczynasz przyglądać , nie szukam angielskiego tylko EU , więc z tego linku niestety nie , mam EU na oku , zobaczysz jak już będzie w aucie trzeba było kłaść kase co rok temu i brać moją z avanta a nie kombinować teraz z sedanami
RicS3 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chłopaki jakie powinno być ciśnienie w oponach 225/40 na felgach 18"/ 8" w sedanie ? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Blachu Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 U siebie mam 2,5 bara z przodu i z tyłu na 225/40/18...
serfin Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 lekki kacyk z rana... O musze u siebie sprawdzic cisnienie w oponkach
kris-krzysztof Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Może ktoś sie skusi na polerke LARE w dobrej kasie ? Info na priv
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 widziałem jak Ci sie spodobało jak do mnie wsiadłeś poza tym jak dbasz to skóra przyjemniej pachnie Harry czyżby ?? http://allegro.pl/audi-a4-b6-fotele-skora-sedan-stan-idealny-i4440638582.html a ty już zaczynasz przyglądać , nie szukam angielskiego tylko EU , więc z tego linku niestety nie , mam EU na oku , zobaczysz jak już będzie w aucie trzeba było kłaść kase co rok temu i brać moją z avanta a nie kombinować teraz z sedanami Kaju rok temu chciałem zabrać twoje i pytałem się , mówiłeś że żona nie zgadza się ;/
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 widziałem jak Ci sie spodobało jak do mnie wsiadłeś poza tym jak dbasz to skóra przyjemniej pachnie Harry czyżby ?? http://allegro.pl/audi-a4-b6-fotele-skora-sedan-stan-idealny-i4440638582.html a ty już zaczynasz przyglądać , nie szukam angielskiego tylko EU , więc z tego linku niestety nie , mam EU na oku , zobaczysz jak już będzie w aucie trzeba było kłaść kase co rok temu i brać moją z avanta a nie kombinować teraz z sedanami Kaju rok temu chciałem zabrać twoje i pytałem się , mówiłeś że żona nie zgadza się ;/ ale w tym roku bardzo chętnie zamieni na coś innego
Wandej Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Może ktoś sie skusi na polerke LARE w dobrej kasie ? Info na privpaczkę dostałeś rozumiem? Ja na urlopie także muszę kontrolować tych delikwentow co zostali:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
kris-krzysztof Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Może ktoś sie skusi na polerke LARE w dobrej kasie ? Info na privpaczkę dostałeś rozumiem? Ja na urlopie także muszę kontrolować tych delikwentow co zostali:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Szefie dostałem ale Fv brak dali paragon .... Po uropie dasz rade korekte zrobic ? Ps. jescze nie założyłem
andr3i Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 webasto wyrezane ale ile to roboty......
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 webasto wyrezane ale ile to roboty...... a chcesz klape USA? bo mam
Wandej Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Może ktoś sie skusi na polerke LARE w dobrej kasie ? Info na privpaczkę dostałeś rozumiem? Ja na urlopie także muszę kontrolować tych delikwentow co zostali:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Szefie dostałem ale Fv brak dali paragon .... Po uropie dasz rade korekte zrobic ?Ps. jescze nie założyłem Tak zadzwonie do nich w poniedziałek i zrobią z paragonu i w pdf podesla:hi:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 kiedy się solar uchyla ? jak co ? się mocno nagrzeje ? czy jak to jest ?
jozek726 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 nie tylko zakodowane mam i się zastanawiam kiedy się otworzy sam
Rekomendowane odpowiedzi