mydlo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Siemka. Orientuje się może ktoś czy w boczkach drzwi można przełożyć sam materiał, czy jest dużo z tym roboty. Bo mam okazje kupić boczki z roletkami ale z innym materiałem i się zastanawiam czy gra warta świeczki.
jozek726 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jak będzie padał deszcz wtedy się otwiera nie, no mów tak serio kiedy on się otwiera , mocno musi się nagrzać ?
kaju Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jak sie zejdą dwie niedziele w kupie a po środku pierwszy maja
Patryś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Siemka pany. Dawno mnie nie było ale po tej zmianie nie mogę się ogarnąć. Jak zmienić kolejność wyświetlania postów bo nie mogę znaleźć.
mlodziak22 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 kupował ktoś poduszki silnika do avfa na getem?? Jaka cena?? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
vblpl Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Z tego co pamiętam, to 525zł/sztuka. Jak zakodować kieręmulti z b8 do b6? Robię to, co jest napisane w warsztacie, ale to chyba nie wystarcza. Trzeba ją kodować w radiu/navi? Mam RNS-D. Jeśli tak, to jak?
Bielun22 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Z tego co pamiętam, to 525zł/sztuka. Jak zakodować kieręmulti z b8 do b6? Robię to, co jest napisane w warsztacie, ale to chyba nie wystarcza. Trzeba ją kodować w radiu/navi? Mam RNS-D. Jeśli tak, to jak? oddaj mi tą kiere z b8 ..tak naprawisz swój problem
vblpl Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Inaczej. Sam tego nie robiłem. Ale dalej nie ogarniamy tematu. Znalazłem coś takiego: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_Radio/Navigation_System_%28RNS-Low%29 Czy oświetlenie na kierze powinno świecić się bez zakodowania. U mnie się nie świeci.
mycha1236 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja montowałem u siebie kierownice z B8 jak miałem concert II i nic nie kodowałem w radiu tylko w module kierownicy
vblpl Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 I wszystko robiłeś, tak jak tutaj jest napisane: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8ttb7/ Teraz mi działa tylko klakson. Możliwe, że coś nie łączy? Oświetlenie i sterowanie nie działa.
H4mm3R Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jak będzie padał deszcz wtedy się otwiera nie, no mów tak serio kiedy on się otwiera , mocno musi się nagrzać ? A to on się otwiera? Wydawało mi się że tylko uruchamia wewnętrzny nawiew... I wszystko robiłeś, tak jak tutaj jest napisane: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8ttb7/ Teraz mi działa tylko klakson. Możliwe, że coś nie łączy? Oświetlenie i sterowanie nie działa. A moduł masz odpowiedni?
H4mm3R Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tak, Q. A co pokazuje VAG? Jakieś błędy? Z tego co zauważyłem to te nowe kiery mają problem w b6 łączyć się z radiem, jak wymienisz na rns-e to wszystko zadziała .. Miałem już dwa takie przypadki.
jozek726 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 kto miał kiedys sedana mocno pomodzonego? silnik był tam 1,9tdi 101km, i grubo było z niego wyciśnięte, pamięta ktoś kto to był ?
Rekomendowane odpowiedzi