kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy o tej godzinie zacznę od tego ostatniego prawidłowe podejście
serfin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 No wlasnie jak to jest z tą tasma? Mam jeden znaczek sline na listwe boczna drzwi nówke z folia, natomiast drugi znaczek byl juz uzyty i przydaloby sie zmienic w nim folie by nie odpadl np na autostradzie, co polecacie z folii 3M? Moze komus zostal maly skrawek i za piwko by mi podeslal? A tak wogole to
Wandej Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 MA ktoś jakieś wahacze zużyte do oddania ??za wahacze dobra kasa na złomie jest Sent from my телефон Po zdjęciu sworzni i tulei mało wychodzi. Ze 40zl:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Za komplet wachaczy? Eeee to zaden biznes [emoji13]
feniks Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Bry Ciężki pierwszy dzień po urlopie. Wysłane z mojego GT-I9070
Christiano Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A ja dopiero pierwszy dzień urlopu
serfin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;P
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;Pani to ani to. wdupewłażenie ma chłopakwe krwi i ot taka sytuacja
dariuszqw Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem?
jozek726 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Siema, za dużo to wy tu nie spamujecie
serfin Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Moze od jesieni zacznie sie spaming bo latem to faktycznie ruch niewielki
jozek726 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 mogłeś mi też kupić bo mnie to też wkurza
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem? Daruj sobie FK.....
patryk10015 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) A ja dopiero pierwszy dzień urlopu ja też który ma trwać 2 miesiące I jecza ludziska, ze w rej Polandii tak zle a tu prosze urlopy 2miesieczne, chyba szef wlasnej firmy lub wiekowy mundurowy sklerotyczny ;Pani to ani to. wdupewłażenie ma chłopakwe krwi i ot taka sytuacja a ja jeszcze do października urlop dopóki nie rozpocznę studiów drugiego stopnia chyba że wcześniej jakąś robotę ogarnę No wlasnie jak to jest z tą tasma? Mam jeden znaczek sline na listwe boczna drzwi nówke z folia, natomiast drugi znaczek byl juz uzyty i przydaloby sie zmienic w nim folie by nie odpadl np na autostradzie, co polecacie z folii 3M? Moze komus zostal maly skrawek i za piwko by mi podeslal? A tak wogole to kolego nie wiem czy ci nie odleci ja jak spojler na klapę w sedanie zamontowałem i postawiłem na słońcu to odleciał dopiero klej do szyb pomógł dobrze że podczas drogi nie zgubiłem Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez patryk10015
dariuszqw Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ktoś jeździ lub jeździł na gwincie fk ak street? Jak tam z komfortem?Daruj sobie FK.....Mówisz że wogule nie da się na tym jeździć? Polatalo by to do lata następnego, czy udręką będzie?
patryk10015 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 panowie i panie a powiedźcie mi w czym może tkwić przyczyna że co jakiś czas tak się dzieje a mianowicie: jeżdżę chwilę i podczas jazdy wyłącza się ESP w taki sposób że nie mogę go ponownie włączyć przyciskiem na desce dopiero zgaszenie i odpalenie fury pomaga nie robi się dość często ale co jakiś czas i ostatnio zauważyłem to po obfitych opadach deszczu a błędu na kompie nie ma związanego z tym problemem
RicS3 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Chłopaki w końcu udało mi się nagrać to charczenie w mojej audi. Poniżej link do wrzuty żeby odsłuchać. Dajcie na maksa głośność. Na samym początku słychać najgłośniej. A uzyskałem to jadąc na 2 biegu wciskając pedał gazu i puszczając w zakresie obrotów 1700. Obroty spadały i znów gaz do 1700 i znowu piszczałem. Wtedy było to najbardziej słyszalne. Liczę na waszą pomoc bo zaczyna mi to działać na nerwy http://rics3.wrzuta.pl/audio/9OwFvW8SNLl/audia4b6charczenie
Rekomendowane odpowiedzi