andr3i Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Biggman ogarnalem temat z rnsd jeden kabelek trzeba bylo zmostkowac i smiga ale jak pyte wyjac to nie mam pojecia
serfin Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Pany jest jakieś aso audi po stronie łomianek czy tylko polczynska zostaje? Zalapuje się na wymianę cewek więc trzeba jechać :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Gorzej jak Niemiec wczesniej na swoj koszt wymienil cewki to moze okazac sie że nic Tobie nie wymienia
dariuszqw Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Pany jest jakieś aso audi po stronie łomianek czy tylko polczynska zostaje? Zalapuje się na wymianę cewek więc trzeba jechać :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Gorzej jak Niemiec wczesniej na swoj koszt wymienil cewki to moze okazac sie że nic Tobie nie wymienia Się okaże jutro, podjechać trzeba bo nie ma nic do stracenia [emoji1] nie mam z niemcowni wiec pewnie jeszcze oryginał [emoji12] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
biggman Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Biggman ogarnalem temat z rnsd jeden kabelek trzeba bylo zmostkowac i smiga ale jak pyte wyjac to nie mam pojecia z tą płytą to i ja się namęczyłem. Ale zabij nie powiem Ci dokładnie, gdzieś w ustawieniach jest ta opcja
kaju Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Ma ktoś z Was na zbyciu wtyczki do modułu i czujników z samopoziomu?mam wszystko.
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 W settings jest opcja eject cdTurzol i co z tym heblunkiem do c5?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Dzisiaj testowalem trochę 312mm na trasie. Kilka hamowan ze 180 do 90 i stwierdzam ze chyba mi starczy tylko tył 288 by się przydał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 W settings jest opcja eject cdTurzol i co z tym heblunkiem do c5?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Dzisiaj testowalem trochę 312mm na trasie. Kilka hamowan ze 180 do 90 i stwierdzam ze chyba mi starczy tylko tył 288 by się przydał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Proszę Cię, to nie hamuje
turzol Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 W settings jest opcja eject cdTurzol i co z tym heblunkiem do c5?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Dzisiaj testowalem trochę 312mm na trasie. Kilka hamowan ze 180 do 90 i stwierdzam ze chyba mi starczy tylko tył 288 by się przydał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Szwagier łyka od ciebie, tylko czeka na matki boskiej pieniężnej Pany ma ktoś pompki BA albo BQ u siebie zamontowane? Styknie to na 200kuca w AVF?
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Tomek przy masie mojego auta nawet daje rade. Nawet 1400kg nie waży. 320mm na nowych gratach wpadnie kiedy skończą się te bo mam w sumie nowe klocki i tarcze więc niech sie skończą :wink:
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Tomek przy masie mojego auta nawet daje rade. Nawet 1400kg nie waży. 320mm na nowych gratach wpadnie kiedy skończą się te bo mam w sumie nowe klocki i tarcze więc niech sie skończą :wink: Wiem schrzaniłeś sprawę i teraz się męczysz z tymi 312 bo szkoda zmienić
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Tomek przy masie mojego auta nawet daje rade. Nawet 1400kg nie waży. 320mm na nowych gratach wpadnie kiedy skończą się te bo mam w sumie nowe klocki i tarcze więc niech sie skończą :wink: Wiem schrzaniłeś sprawę i teraz się męczysz z tymi 312 bo szkoda zmienić Kurfa rozgryzłeś mnie
secio84 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Pany czy ktos kojarzy temat ze wskazowkami zegarow. Podobno maja swiecic po przekreceniu stacyjki nie zalaczajac swiatel u mnie tak nie jest czy mozna zrobic tak jak byc powinno gdzie ewentualnie to zalaczyc. Podpowiecie?
Bieniek Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Vagiem w liczniku. Sent from my iPhone using Tapatalk
secio84 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Vagiem w liczniku. Sent from my iPhone using Tapatalk Zestaw wskaznikow tak i tam to gdzies znajde rozumie?
Bieniek Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Tak. Sent from my iPhone using Tapatalk Albo kodowanie albo adaptacja. Noe pamietam dokładnie. Sent from my iPhone using Tapatalk
secio84 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Tak. Sent from my iPhone using Tapatalk Albo kodowanie albo adaptacja. Noe pamietam dokładnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Spoko dzieki za info sprawdze i moze znajde
turzol Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Tak. Sent from my iPhone using Tapatalk Albo kodowanie albo adaptacja. Noe pamietam dokładnie. Sent from my iPhone using Tapatalk Spoko dzieki za info sprawdze i moze znajde Adres 17 - Instruments 10 - Adaptacja --> kanał 19 Tutaj ustawiamy kodowanie wg swojej konfiguracji. ?xxxx: Illumination Option 0 - Needle and Scala only active at 'Light on" 1 - Needle already active at 'Ignition on' 2 - Scale already active at 'Ignition on' 3 - Scala (2. Map) and Needle at "ignition on" active
Rekomendowane odpowiedzi