Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź wkomponuj takiego pionka czy innego c**ja muja niefabrycznego żeby miało wygląd i chociaż podobne oświetlenie z resztą. c**jnia totalna, wole zachować oem wygląd i w miarę moeć funkcjonalne do mp3 navi i radio niż najebane bluetoothów usb i nie wiadomo czego jeszcze. w dodatku nie wsystkie porozumiewają się z FISem - czyli górne pole nieaktywne i wk***ia.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie :grin:

a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha :D

Opublikowano

Panowie, co sądzicie o zestawie rozrządu Gates? Można śmiało zakładać do 1.8t?

Opublikowano

Pany wracajac do coming home modul centralnej elektryki mam taki 8E0 907 279 E czy jest opcja bez wkladania dodatkowego urzadzenia zrobienie coming home? Czy niestety musze obejsc sie smakiem.

Opublikowano

Kaju, zawsze można sobie wkleic w gorne pole fis naklejke "włącz światła" i po kłopocie :grin:

a tak prawde mowiąc to wiem, że najlepiej pasuje tam ori sprzet. tylko cena miażdżąca za RNSa, musze nabyć dar znajdowania okazji jak Bielun22 haha :D

Ja bede wrzucal 2 -raz Rns-a , i wiem ze ta kasa jest słusznie wydana :) kazdny kto zmieni to to powie :) :)

Wiesz gdzie mozesz znaleść fajnego RNS-a .. :) :) :) sam go tam montowałem hahaha

Opublikowano

czyli masz instalacje high. wrzucasz moduł F kabelki kodowaniw i masz clh

Opublikowano (edytowane)

Ja bede wrzucal 2 -raz Rns-a , i wiem ze ta kasa jest słusznie wydana :) kazdny kto zmieni to to powie :) :)

Wiesz gdzie mozesz znaleść fajnego RNS-a .. :) :) :) sam go tam montowałem hahaha

Aaa u Tomka czy Krzycha? ;) Tomek zmienil na Leda to wiem ale jak byl ostatnio u mnie to nie bylo zq bardzo czasu aby pobawic sie tym RNSem. Edytowane przez serfin
Opublikowano

Aaa u Tomka czy Krzycha? ;) Tomek zmienil na Leda to wiem ale jak byl ostatnio u mnie to nie bylo zq bardzo czasu aby pobawic sie tym RNSem.

W S-Linie na WJ -tach :P :p :P hahaha w dowodzie caly czas jestem właściciel :P :p wiec bierz śmiało , powiesz tylko ze ci pozwoliłem :)

PS. dostałes PW odemnie ?? :P :p

Opublikowano (edytowane)

Bede mial w tym miesiacu 2 nocki na miescie z RD ( a miasto 70tys mieszkancow wiec nie duze) jak znow mi napatoczy sie Twoja byla niunia i ta gadzina to zrobie mu "kontrole" :) ale powiem Tobie szczerze, że cos ostatnio jej nie widze na ulicach mego miasta :/

Edytowane przez serfin
Opublikowano

Bede mial w tym miesiacu 2 nocki na miescie z RD ( a miasto 70tys mieszkancow wiec nie duze) jak znow mi napatoczy sie Twoja byla niunia i ta gadzina to zrobie mu "kontrole" :) ale powiem Tobie szczerze, że cos ostatnio jej nie widze na ulicach mego miasta :/

Może na urlop poleciała ;) Fajnie Fajnie by było jak by ci sie trafiła obczaj jaki ma przebieg na blacie jak ja ją sprzedawał miała 340 tyśi :):) :)

Martwiłem sie troszke na poczatku ze mozę nie zgłosiłem do urzędu umowy ,ale jak byłem ostanio w PL to pięczatka była wiec kamień mi spał z serca :):)

Opublikowano

Pany wracajac do coming home modul centralnej elektryki mam taki 8E0 907 279 E czy jest opcja bez wkladania dodatkowego urzadzenia zrobienie coming home? Czy niestety musze obejsc sie smakiem.

Modul F do tego kabelki id lustra i przelacznika

Kodowanie I smiga

Wiazke pod clh wlacznik auto i lustro fotochrom mam jakbys chcial

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Sieeeemaaa[emoji41]

Opublikowano

Yeeep... Nic jeszcze nie wyklulo sie. Terminy byly w przedziale 22sierpien-5wrzesnia, jak nie nastapi ro kojca tygodnia to 8ego ma byc polozona do szpitala

Opublikowano

Witam Elite :hi:

Opublikowano

Bry :-)

Opublikowano

:hi: elo.panowie kojazy ktos kto z forum sprzedaje kabelki na allegro?