secio84 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pierwsze co bym zrobił to te śruby jakim dobrym ostrze środkiem potraktował na rdzę. A jak już odkręcić to powinno być na tyle miejsca.
turzol Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pierwsze co bym zrobił to te śruby jakim dobrym ostrze środkiem potraktował na rdzę. A jak już odkręcić to powinno być na tyle miejsca. Śruby potraktowałem rost-offem z Wurtha i zobacze dzisiaj czy się poddadzą. Mam dostęp teraz idealny do śrub bo zdemontowałem kolektor ssący razem z EGR, puche filtra pow.
secio84 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pierwsze co bym zrobił to te śruby jakim dobrym ostrze środkiem potraktował na rdzę. A jak już odkręcić to powinno być na tyle miejsca. Śruby potraktowałem rost-offem z Wurtha i zobacze dzisiaj czy się poddadzą. Mam dostęp teraz idealny do śrub bo zdemontowałem kolektor ssący razem z EGR, puche filtra pow. To nie powinno być problemuA jak coś to najlepszy odrdzewiacz to coca cola ale tylko ori
kajzera Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 yo yo Pany a co myslicie o grupie na FB zeby se podyskutować ?? jep or niet ??!!
tomcrack27 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 yo yo Pany a co myslicie o grupie na FB zeby se podyskutować ?? jep or niet ??!! czyli
serfin Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 yo yo Pany a co myslicie o grupie na FB zeby se podyskutować ?? jep or niet ??!! czyliMa na mysli tzw. Shoutbox gdzie na bieżaco mozna pisac taki typowy kanał ala czat [emoji6]
tomcrack27 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 na samym dole forum mozna by cos takiego zrobic jak chatbox
kajzera Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 na samym dole forum mozna by cos takiego zrobic jak chatbox coś takiego bylo by kox
serfin Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Nowe forum na chyba nowy serwerze to raczej i powinny byc nowe mozliwosci tj taka funkcja uniknelo by sie nadmiernego spamu w watku
kajzera Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 na szybkiego juz zrobiłem cuś takiego https://www.facebook.com/groups/1532886183611737/ zmieniłem na profil publiczny ze kazdy może zaglądać , ale z czasem możemy zrobić prywatną , ze tylko członkowie beda mieli dostęp
kajzera Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 z czasem jak nas bedzie coraz wiecej to mozemy zrobiś status grupy tajny itp. zobaczymy czy sie przyjmnie
kajzera Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 z czasem jak nas bedzie coraz wiecej to mozemy zrobiś status grupy tajny itp. zobaczymy czy sie przyjmnie juz istnieje cos takiego tajnego Sent from my телефон MOże za bardzo tajne to jest hahahah
kaju Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 jakbyście śledzili odpowiednie wątki na forum to wiedzielibyście, że dyskusja na temat shoutboxa była już poruszana kilkakrotnie i za każdym razem była odrzucana - po tą są wątki typu b5b, b6d i równoległe, by tam właśnie spamować o wszystkim i o niczym...
Rekomendowane odpowiedzi