kajzera Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma kto rozpiske pinów do tego nr.3CD 035 249 A ?? aux-a jakos znalezłem , chodzi mi o USB zeby zrobić np. ladowarke na tel i jakei miejsce bylo dobre na to jak myslita?? podłokietnik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma kto rozpiske pinów do tego nr.3CD 035 249 A ?? aux-a jakos znalezłem , chodzi mi o USB zeby zrobić np. ladowarke na tel i jakei miejsce bylo dobre na to jak myslita?? podłokietnik ?? gdzie to kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma kto rozpiske pinów do tego nr.3CD 035 249 A ?? aux-a jakos znalezłem , chodzi mi o USB zeby zrobić np. ladowarke na tel i jakei miejsce bylo dobre na to jak myslita?? podłokietnik ?? gdzie to kupiles? a co chcesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ciekawe czy wlazlo by to tam gdzie zapalniczka... :-? Gdzie żeś to wyniuchal? ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jak by co do ogarnięcia sa te porty z kostakmi lub bez :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To sie zgadza. Chcialbym jednak sie dowiedziec jak zdjac sama oslone z wymontowanej juz dzwigni recxnego. Da sie wymienic ten plastik bez ruszania tunelu. Ten plastik jest zatrzasniety na 2 bolcach po lewej i prawej stronie. Sciagnij wpierw uchwyt skorzany. Pozniej wyciagnij gume oslaniajaca. I tam beda te bolce po lewj i prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Panowie kto ogarnia VT? Na szybko potrzebuje coś obczaić pilnie. Na PW bym prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma kto rozpiske pinów do tego nr.3CD 035 249 A ?? aux-a jakos znalezłem , chodzi mi o USB zeby zrobić np. ladowarke na tel i jakei miejsce bylo dobre na to jak myslita?? podłokietnik ?? gdzie to kupiles? a co chcesz ?? no gdybym nie chcial to bym nie pytal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 tania nie będzie ;P :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To sie zgadza. Chcialbym jednak sie dowiedziec jak zdjac sama oslone z wymontowanej juz dzwigni recxnego.Da sie wymienic ten plastik bez ruszania tunelu. Ten plastik jest zatrzasniety na 2 bolcach po lewej i prawej stronie. Sciagnij wpierw uchwyt skorzany. Pozniej wyciagnij gume oslaniajaca. I tam beda te bolce po lewj i prawej. Ok, podzialam. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma kto rozpiske pinów do tego nr.3CD 035 249 A ?? aux-a jakos znalezłem , chodzi mi o USB zeby zrobić np. ladowarke na tel i jakei miejsce bylo dobre na to jak myslita?? podłokietnik ?? tu widzę jakąś rozpiskę http://www.aliexpress.com/item/USB-AUX-SWITCH-PLUG-FOR-VW-Volkswagen-Passat-B6-B7-RCD510-RCD300-3CD-035-249-A/811016663.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no widziałem własnie ta rozpiske , chodzi mi o usb ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej ma ktoś z Was może egr-a do silnika 1.9 tdi avf na handel? mój się wysrał Dzik ma nowe w dobrej cenie Nowych nie chce bo to niepotrzebny wydatek. to zaślep dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Orientuje się ktoś czy na hamulce 320mm z B7 założę 5 ramienne zwykłe felgi z B5 16cali? Edytowane 25 Września 2014 przez JawoR36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej ma ktoś z Was może egr-a do silnika 1.9 tdi avf na handel? mój się wysrał Dzik ma nowe w dobrej cenie Nowych nie chce bo to niepotrzebny wydatek. to zaślep dziadaNo właśnie zastanawiam się co zrobić. Jakie są za i przeciw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 napewno tańsza alternatywa, a przeciw to chyba silnik w zimę wolniej się zagrzewa ale to tylko z teorii wiem niech ktoś się wypowie kto to praktykuje bo wiadomo to co w teorii nie równa się praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 napewno tańsza alternatywa, a przeciw to chyba silnik w zimę wolniej się zagrzewa ale to tylko z teorii wiem niech ktoś się wypowie kto to praktykuje bo wiadomo to co w teorii nie równa się praktyce to wolne nagrzewanie to bujda podobno...odłączyłem egr-a to auto zaczęło mniej palić i przestał mi kopcić samochód. Uprzedzę pytania, czyszczony był w kwietniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jeździłem rok z egrem i już przynajmniej dwa bez. Polecam bez, dolot czysty, olejem z egru nie wali, i 470 zł co jakiś czas w kieszeni zamiast wymiany. Co do grzania nie widzę różnicy, w zimie trzeba mu czasu na rozgrzane czy z czy bz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no widziałem własnie ta rozpiske , chodzi mi o usb ..... z tego co się zorientowałem, to USB nie ruszy, tzn chodzi mi o RNS-E... też się na to czaiłem. na rozpisce RNS-E są tylko sygnały pod AUXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 usb to tylko jako ładowarke można zrobić. Lub jak ktoś ma np tuner tv i wejście usb to też mozna pod to gniazdo podpiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi