kaju Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 no to mówie, pogratulować - koleś nie wie co odkutasił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pany, a jest sens brac listwy drzwiowe s-line - jedna jest lekko uszkodzona ale latwo mozna naprawic i ile to moze byc warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panowie gdzie jest ten czujnik bo go uja nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 pomiedzy grodzią a silnikiem jest. Patrzac z gory pewnie jakies przewody go zasłaniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Panowie gdzie jest ten czujnik bo go uja nie widzę Gdzies czytalem ze na podlasiu tych czujnikow nie ma w standardzie montowanych A jak szukasz takiego to patrz pod pompa vacum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ku.....wa patrzę o patrzę i chyba ślepy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No to zdejmij kolanko co idzie do EGRa i oslone silnika wtedy bedziesz mial wiecej pola i moze zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Podpowiadam : zdjecie 1 owy wadliwy czujnik zdjecie 2 mniejsce umiejscowienia mnie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 I na zimnym bo nie zdążysz łapki przed płynem zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki jaki miales objaw? I na zimnym bo nie zdążysz łapki przed płynem zabrać. no ale narazie mam tylko go odpiac i zonbzacyc co sie bedzie działo tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Znajdź przewody które idą do nagrzewnicy w kabinie, jest nad nimi. Mniej więcej na środku akumulatora po przewodach idź do wtyczki czy jak. No, jestem z siebie dumny. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Znajdź przewody które idą do nagrzewnicy w kabinie, jest nad nimi. Mniej więcej na środku akumulatora po przewodach idź do wtyczki czy jak. No, jestem z siebie dumny. [emoji12] Wyjąłeś cały silnik żeby pokazać Arturowi gdzie jest czujnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ta wyrwalem 1z z awxa [emoji12] Następne jego pytanie bedzie: -Chłopaki gdzie kupić wtyczkę do czujnika bo połamałem. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wtyczki mam służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ta wyrwalem 1z z awxa [emoji12] Następne jego pytanie bedzie: -Chłopaki gdzie kupić wtyczkę do czujnika bo połamałem. [emoji12] teteteet cwaniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wymieniałem tą czujke 2 dni temu. Dostęp jest fatalny w AVF/AWX, ale że miałem zdjęty EGR i puche filtra przy okazji wymieniłem dziada. Przy wymienianie koniecznie nowy oring i nie zgubcie zawleczki jaki miales objaw? 01039 - Coolant Temperature Sensor (G2) 30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No dobra to jak ta wtyczkę odpiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No dobra to jak ta wtyczkę odpiąć?Jak kazda inna z zabezpieczeniem. Plaskim srubokretem odchylasz to plastikowe zabezp. aż kliknie i ciagniesz za wtyczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi