secio84 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Pany kto ma Rns-e z końcówką G i do tego kamerkę cofania ori. Pytanie czy taki zestaw działa z sobą czy tylko ja mam tak ze nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Sprzedaje ktoś ma forum ręczną regulacje do bi xenonu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Sprzedaje ktoś ma forum ręczną regulacje do bi xenonu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Kupujesz normalna ori regulacje z zwykłych lamp. Do tego silniczek z lamp z Passata b6 wkładasz w lampy i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Sprzedaje ktoś ma forum ręczną regulacje do bi xenonu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Kupujesz normalna ori regulacje z zwykłych lamp. Do tego silniczek z lamp z Passata b6 wkładasz w lampy i działa.A jakiś poradnik gdzie to włożyć, podłaczyć? Zwykła regulacje mam ze starych lamp.. Ale jak to ugryźć to nie wiem :-/ Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Te nasze oryginalne silniczki ze zwykłych lamp będą pasować czy musi być od Passata? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Sprzedaje ktoś ma forum ręczną regulacje do bi xenonu? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Kupujesz normalna ori regulacje z zwykłych lamp. Do tego silniczek z lamp z Passata b6 wkładasz w lampy i działa.A jakiś poradnik gdzie to włożyć, podłaczyć? Zwykła regulacje mam ze starych lamp.. Ale jak to ugryźć to nie wiem :-/ Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Te nasze oryginalne silniczki ze zwykłych lamp będą pasować czy musi być od Passata? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 jozek, doniu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 pany co trzeba dorezać żeby na mono fisie było tak jak u Kaju PRND to na dole? Ja czegoś takiego nie mam w fisie mono I co to wogóle jest te PRND? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Bo masz skrzynie manual Trzeba dorezac skrzynie automatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a spoko to raczej nie będę jej rezał zobaczcie pany co się dzieje w nie dalekich rejonach domina79 https://www.facebook.com/video.php?v=740892775965376&fref=nf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 pany co trzeba dorezać żeby na mono fisie było tak jak u Kaju PRND to na dole? Ja czegoś takiego nie mam w fisie mono I co to wogóle jest te PRND? żebym wiedział, że ktoś o coś takiego zapyta, to przerzuciłbym skrzynie na manuala - ciekawe ilu by już szukało modułów po allegro a spoko to raczej nie będę jej rezał zobaczcie pany co się dzieje w nie dalekich rejonach domina79 https://www.facebook.com/video.php?v=740892775965376&fref=nf no przejeżdżałem w okolicy wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 chyba trzeba będzie zimówki wrzucać na biedrony nikt się nie połaszczy raczej pany co trzeba dorezać żeby na mono fisie było tak jak u Kaju PRND to na dole? Ja czegoś takiego nie mam w fisie mono I co to wogóle jest te PRND? żebym wiedział, że ktoś o coś takiego zapyta, to przerzuciłbym skrzynie na manuala - ciekawe ilu by już szukało modułów po allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 pany co trzeba dorezać żeby na mono fisie było tak jak u Kaju PRND to na dole? Ja czegoś takiego nie mam w fisie mono I co to wogóle jest te PRND? Tos doj**al:polew: Kiedy wpadasz na bajere i mustiemu po ciechany?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wandej miałeś racje ujowo to świeci trzeba wyrezac soczewki od b8 ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wandej miałeś racje ujowo to świeci trzeba wyrezac soczewki od b8 ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Toć Ci mówiłem Kupuj soczewy z adapterem. Dasz maks 250zł sam zamontujesz i trawa po rowach spalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wandej miałeś racje ujowo to świeci trzeba wyrezac soczewki od b8 ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Toć Ci mówiłem Kupuj soczewy z adapterem. Dasz maks 250zł sam zamontujesz i trawa po rowach spalona Będę musiał bo jak dziś zamontowalem to wydaje mi się że ujowiej świeci od zwykłej żarówki h7 trzeba wyjąć i dorezac ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wrrrrrrrrrrrr......warkocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wandej miałeś racje ujowo to świeci trzeba wyrezac soczewki od b8 ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Toć Ci mówiłem Kupuj soczewy z adapterem. Dasz maks 250zł sam zamontujesz i trawa po rowach spalona Będę musiał bo jak dziś zamontowalem to wydaje mi się że ujowiej świeci od zwykłej żarówki h7 trzeba wyjąć i dorezac ;-)Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Jak tata mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wandej miałeś racje ujowo to świeci trzeba wyrezac soczewki od b8 ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Toć Ci mówiłem Kupuj soczewy z adapterem. Dasz maks 250zł sam zamontujesz i trawa po rowach spalona Będę musiał bo jak dziś zamontowalem to wydaje mi się że ujowiej świeci od zwykłej żarówki h7 trzeba wyjąć i dorezac ;-)Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Jak tata mame uchalbym jak Tusk Polskę Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 [quote name="Wandej" post="4206449" timestamp="1414525956" Jak tata mame autoryzacje masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 jozek, doniu!!! tego nie słyszałem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi