secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 zastanawiam się jeszcze nad głównymi dekorami deski, ale to temat nie na dziś i nie na jutro, żeby sprawdzić, jak by wyglądało przedłużenie tej łuny przez całość auta Podświetlenie nad dekoracji fajnie ale stare i nie modne ja juz mam 2 lata tak. Tylko czego użyłeś Led czy giętkiego neonu napisz jak możesz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 zastanawiam się jeszcze nad głównymi dekorami deski, ale to temat nie na dziś i nie na jutro, żeby sprawdzić, jak by wyglądało przedłużenie tej łuny przez całość auta Podświetlenie nad dekoracji fajnie ale stare i nie modne ja juz mam 2 lata tak. Tylko czego użyłeś Led czy giętkiego neonu napisz jak możesz pw. Wiedziałem, że z kimś o tym pisałem - dla Ciebie stare, a ja dopiero teraz miałem chwilę, żeby się za to zabrać taśma LED, robię właśnie DIY, za parę minut wrzucę co i jak Kaju, fajnie wygląda to podświetlenie, ale ja bym się wściekł podczas jazdy pytaj cwiary, bo ze mną jechał - nawet nie zwracasz na to zbytnio uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Przy próbie zamknięcia budzika bardziej zwraca się uwagę na drzewa przy drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? z kanału od spodu, od strony silnika Dzięki a np tak żeby dobrać to sprzęgło jest inny sposób....Wandej możesz coś ogarnąć? Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 No właśnie wiem że jest kilka rodzajów ale jak dobrać? policz rowki i zmierz średnicę, szerokość koła pasowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia? możesz wymienić same sprzęgiełko na allegro powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia? dawałem ok 300zł za nowe sprzęgło w serwisie w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno dokładnie tak. ja nawet swojego dekora nie widzę jak jadę, dopiero, jak spojrzę niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno dokładnie tak. ja nawet swojego dekora nie widzę jak jadę, dopiero, jak spojrzę niżej. Ja chce spróbować z tym giętkim neonem ale też nie wiem kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 a teraz co masz? też taśma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 w bmw też jest tak ori , że świecą się cały czas, i nie daje to po oczach dajcie jeszcze pokrętło zmiany kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 na szybko temat, jak coś, to zawsze można uzupełnić: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 z tego co wiem są 2 rodzaje sprzęgła klimy (wysokie i nieskie) .... w sklepach jest dostępne samo gumowe sprzegiełko ... Wladi ty najpierw sprawdz czy ci się koło klimy nie odkręciło bo ono na 10 srubke przykręcone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: ok juz widze ten opis co I jak zrobic , troche do tylu bylem ze stronami I nie zdazylem dojsc do ostatniej strony gdzie jest juz wstawiony DIY. Ciekawie to wyglada musze przyznac , z czego Panowie takie podswietlenie robicie , jak mocujecie to na lístwach czy jez panelach drzwi ? jak wolno spytac oczywiscie. Jest moze jakis DIY jak to zrobic ? Edytowane 20 Listopada 2014 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ tutaj Dzieki juz doczytalem do ostatniej strony I znalazlem , kuzwa znow opierd... I spanie w garazu jak jakies graty przytargam do domu zeby dlubac cos nowego w aucie Edytowane 20 Listopada 2014 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 wladi - u mnie tez uj strzelil sprzegielko, musze sprawdzic czy sprezarka zatarta, czy tylko zerwalo sprzegielko ?! tutaj jest temat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51760-wymiana-sprzegla-zrywnego-samozrywalnego-kompresora-klimatyzacji/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: choinkowo się zrobiło .... myśle ze jak się ma podświetlane klamki to jest to zbędny mod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi