secio84 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 a teraz co masz? też taśma?Tak też taśma jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 wladi - u mnie tez uj strzelil sprzegielko, musze sprawdzic czy sprezarka zatarta, czy tylko zerwalo sprzegielko ?! tutaj jest temat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51760-wymiana-sprzegla-zrywnego-samozrywalnego-kompresora-klimatyzacji/ No mi już hałasuje ale ogólnie nie mam zerwanego tyłko pewnie już łożysko walnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 czyje to?? Nie wiem, ale wg mnie ze smakiem zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 widze ze z Norway Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seyko Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam pytanko Czy ramka dźwigni zmiany biegów z automatu jest inna niż z manuala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: choinkowo się zrobiło .... myśle ze jak się ma podświetlane klamki to jest to zbędny mod... coś Ty. c**ja widać te klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 +1 klamki mało co widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Klamki na biało jak u mnie Sent from my Iphone 6 myślałem o tym, ale wtedy właśnie byłaby choinka. teraz jest dla mnie git i zrobiłem przymiarkę głównego dekora małą latareczką - na bank tam też puszczam ledy, żeby przedłużyć linię światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie ,kolega w b6 chcias zmienic podswietlanie tablicy rejestracyjnej ,ale ma te sruby wyrobione do przykrecania , jest jakis sposob zeby to zdjac , czy najlepiej bedzie rozwalic te lampki ? ;pzder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 rozwiercić śruby. miałem to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 rozwiercić a tak serio kup sobie ledowe a te rozwal + nowe śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 no dokaldnie ma juz wlansie kupione cale nowe ledowe lampki tylko tych nie mozna wyjac , jak sie rozwierci to trzeba pozniej jakos gwint robic , czy jebnac mlotkiem i wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: jakie ledy tam upchałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja po rozwierceniu dałem najładniejsze śruby samogwintujace jakie znalazłem i Ledy git. [emoji12] Podświetlenie dla ufoludkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: jakie ledy tam upchałes jest diy kilka postów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: choinkowo się zrobiło .... myśle ze jak się ma podświetlane klamki to jest to zbędny mod... coś Ty. c**ja widać te klamki Biały zimny by ładniej wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Tez se trzasne podświetlenie w tapicerkę na dole bo dziś w kałuże wlazlem to mi dało do myślenia. Zepne do czerwonej to i git. http://m.autoswiatla.pl/product-pol-5228-AUDI-VW-Zarowka-LED-do-Lampki-Oswietlenia-Drzwi-Biala.html Ewentualnie całe Ledy od oświetlenia rejestracji Do tego to zamiast ori. http://m.autoswiatla.pl/product-pol-5231-AUDI-VW-Zarowka-LED-do-Lampki-Oswietlenia-Drzwi-Czerwona.html Edytowane 20 Listopada 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie ktos by chcial 2700-2800 miesiac ma. Nie wygięty wszystko ok z nim Sent from my Iphone 6 dam 10 pln żeby Ci przykro nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tez se trzasne podświetlenie w tapicerkę na dole bo dziś w kałuże wlazlem to mi dało do myślenia. Zepne do czerwonej to i git. http://m.autoswiatla.pl/product-pol-5228-AUDI-VW-Zarowka-LED-do-Lampki-Oswietlenia-Drzwi-Biala.html Ewentualnie całe Ledy od oświetlenia rejestracji Do tego to zamiast ori. http://m.autoswiatla.pl/product-pol-5231-AUDI-VW-Zarowka-LED-do-Lampki-Oswietlenia-Drzwi-Czerwona.html rzucaj ori lampki z pakietu światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi