Gość harry19-19 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Pany wymieniał ktoś może w AVFie tą rułkę przy turbinie? Bo mam tam wytarty ząbek na tyle, że sączy z niego olejem, a dzisiaj mi zrzuciło węża. Zakładał ktoś coś takiego lub podobnego i może podlinkowac? http://allegro.pl/rura-waz-turbo-turbiny-audi-a4-a6-1-9-tdi-awx-avf-i4846099450.html Bierz dobra cena no chyba że wolisz z aso za 900 zł
KoJ@K Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 No taki jest plan, żeby wziąśc tą co w linku, tylko pytam czy miał ktoś z nią, lub podobną z alle do czynienia ?!
RicS3 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Edytowane 28 Listopada 2014 przez RicS3
tomcrack27 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale sprzedam udzielać porad:/ w dziale sprzedam nie udzielamy porad
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Zagadaj do kaja on zna się z prezesem i może Ci to załatwićTapnięte z SGS5
wladi Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Nooo Kaju to jest elegancki gość wszystko załatwi.....
RicS3 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Zagadaj do kaja on zna się z prezesem i może Ci to załatwićTapnięte z SGS5 A to na 100% pewne, że tylko z działu technicznego się posty zliczają?
kaju Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Zagadaj do kaja on zna się z prezesem i może Ci to załatwić Tapnięte z SGS5 Nooo Kaju to jest elegancki gość wszystko załatwi..... co za mendy...
Gość cwiara Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Pracuj pracuj
Bielun22 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Pany wymieniał ktoś może w AVFie tą rułkę przy turbinie? Bo mam tam wytarty ząbek na tyle, że sączy z niego olejem, a dzisiaj mi zrzuciło węża. Zakładał ktoś coś takiego lub podobnego i może podlinkowac? http://allegro.pl/rura-waz-turbo-turbiny-audi-a4-a6-1-9-tdi-awx-avf-i4846099450.html Bierz dobra cena no chyba że wolisz z aso za 900 zł Ja kupowałem tez z aledrogo ale dałem coś koło 300zł bo mnie cena w aso zagięła jedyne 880pln (ja się pytam za co?) .. ale widziałem już gdzieś na forum z niebieskiego plastiku takiego jak kolanka do FMIC.
Gość cwiara Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Zagadaj do kaja on zna się z prezesem i może Ci to załatwić Tapnięte z SGS5 Nooo Kaju to jest elegancki gość wszystko załatwi..... co za mendy... Bana od reki
kaman Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Można jakoś czasowo uzyskać dostęp do działu sprzedam? Bo trochę postów mi brakuje a nie jestem fachowcem żeby w dziale technicznym udzielać porad:/ edit. poprawione Zagadaj do kaja on zna się z prezesem i może Ci to załatwićTapnięte z SGS5 O! Kaju mi też możesz załatwić bo zaczynam trochę rezac, a nie udzielam się za bardzo w dziale technicznych, a parę rzeczy ze swojej a4 bym już z chęcią opylił Pany nie macie do sprzedania poduszki od B7, tylko że pod kierownicę 3-ramienna? Przyjechała do mnie dzisiaj pikowana kiera multi, ale nie mogę poduchy znaleźć w przystępnej cenie [emoji20]
KoJ@K Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Bielun22 - akurat robie przy gumie i porownujac z cenami roznych mieszanek gum, ktore robimy nie mam pojecia dlaczego te ceny sa tak kosmiczne ?! :/ a moglbys podlinkowac cos o tym z tego niebieskiego plastiku co piszesz?
RicS3 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 A tak z innej beczki, jakie przewody trzeba kupić jak chcemy coś rezać w wiązkach elektrycznych naszych audi? macie jakichś sprawdzonych sprzedawców na necie?
Bieniek Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 To macie allegro od sprzedazy....
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kaju wszystko w twoich rękach:decayed: Tapnięte z SGS5
Artur82 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kaju & Józek obczajcie dobre tutaj zawsze się dobar nuta znajdzie
wladi Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kaju & Józek obczajcie dobre tutaj zawsze się dobar nuta znajdzie Cała sala zapieldala
Artur82 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kaju & Józek obczajcie dobre tutaj zawsze się dobar nuta znajdzie Cała sala zapieldala lubię to!! ta ekipa zawsze za***rdala
Rekomendowane odpowiedzi