Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

schyl się pod auto i od spodu na spojlerze zderzaka masz 3 otwory

A co od strony nadkoli? jak jest mocowane na samym dole od strony progów? bo nie mam tam nic od nowości

zobacz rozpiskę w temacie o mojej a4

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

tomcrack27 - u mnie zrobił za ciemne, a u CIebie za jasne :grin:

Ale trzeba przyznać. Kolor jest luks.

Edytowane przez vblpl
Opublikowano

grabarz, doniek!!! :drunk:

:dancing:

Opublikowano

:polew: :polew:

Opublikowano
dariuszqw - Twoja? :D

Chciałbym się kiedyś rano obudzić i ujrzeć ją przed oczami ;-) jednakże to marzenie :-P

Naciapane z Zetki

Opublikowano

A tam marzenie :D

Opublikowano

A co od strony nadkoli? jak jest mocowane na samym dole od strony progów? bo nie mam tam nic od nowości

mistrzu to czemu w tym zestawie na necie są tylko 4 takie kołki i sporo jakichś śrubek?
Opublikowano

:dance2::dance2::dance2::dance2::dance::dance::dance::dance:

Opublikowano

mistrzu to czemu w tym zestawie na necie są tylko 4 takie kołki i sporo jakichś śrubek?

z tego co ja widze to tylko 4 kolki moga pasowac z tego linka co podales a reszte mozesz wywalic do smieci bo do niczego sie nie nadaja.w aso nie sa drogie bo kupowalem

Opublikowano

:siema: Łomżing in progressss.... Andrzeju za uuuuujaaa nie wiedziałem skad od wczoraj mam pewien przelew na koncie. Ale wszystko już jasne :D powiedzcie mi teraz miałem w aucie Concert II 1din przerobiłem to wszystko pod 2din i mialem Concerta III, dzisiaj przyszedł do mnie.....RNSe (a zapierałem się, że to fuuu) i mam zapytanie czy coś muszę przerobić w instalacji dodatkowo? co podłącza się do tego prostokątnego z duża ilością małych pinów gniazda powyżej na tylnej sciance RNSa?

Opublikowano

:siema: Łomżing in progressss.... Andrzeju za uuuuujaaa nie wiedziałem skad od wczoraj mam pewien przelew na koncie. Ale wszystko już jasne :D powiedzcie mi teraz miałem w aucie Concert II 1din przerobiłem to wszystko pod 2din i mialem Concerta III, dzisiaj przyszedł do mnie.....RNSe (a zapierałem się, że to fuuu) i mam zapytanie czy coś muszę przerobić w instalacji dodatkowo? co podłącza się do tego prostokątnego z duża ilością małych pinów gniazda powyżej na tylnej sciance RNSa?

Jeśli masz pociągnięte CANy do licznika to wszystko powinno śmigać idealnie :)

Opublikowano

Yyyyy tytuly piosenek i stacji radiowych wyswietlalo mi na fisie z z concertow, tak samo dzials iluminacja swiatla, cos wiecej trzeba? To oprocz wtyczki z mniejszymi wtyczkami i anten nie musze nic wiecej podlaczac? Tj mam olac to puste gniazdo ? Do czego ono sluzy?

Opublikowano

Sorki za opoznienie

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

zapomniałem o tym zupełnie więc dzięki ;) za dużo mam na głowie teraz ruszam z wykończeniem M4 z developerki.

Opublikowano

Yyyyy tytuly piosenek i stacji radiowych wyswietlalo mi na fisie z z concertow, tak samo dzials iluminacja swiatla, cos wiecej trzeba? To oprocz wtyczki z mniejszymi wtyczkami i anten nie musze nic wiecej podlaczac? Tj mam olac to puste gniazdo ? Do czego ono sluzy?

przejściówki gotowe z allegro i bangla jak powinno
Opublikowano

Co tu dużo gadać :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:13de0e9a60fd7c57f5e647d0c283091a.jpg

Naciapane z Zetki

Piękne rzeczy [emoji7] . Musiałem coś napisać [emoji12]
Opublikowano

Kaju mam z allegeo przejsciowke z wtyczek ISO na ta jedna kwadratowa quadro czy jak ja tam zwie sie. Aa i te niebieskie gniazdo u gory ppjedyncze to zapewne do anteny gps? Tak jakos sensownie to wyglada

Opublikowano

niebieskie gps.

Opublikowano

Kaju, będziesz miał czas, aby ogarnąć wiązkę PDC tył?