kaju Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW Spadaj akwizytorze nikt tego nie chce. Jest za drogie i na pewno nie dziala:decayed:Tapnięte z SGS5 paczta bohatera, 5 dni byłem jak warzywko i już się panoszy jakby dawno nie miał nic ciepłego w buzi klękaj tu zaraz do miecza i wracaj do szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW Spadaj akwizytorze nikt tego nie chce. Jest za drogie i na pewno nie dziala:decayed:Tapnięte z SGS5 paczta bohatera, 5 dni byłem jak warzywko i już się panoszy jakby dawno nie miał nic ciepłego w buzi klękaj tu zaraz do miecza i wracaj do szeregu Przyjechali kumple z Afryki i Cię tak urządzili? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie, pjoneczek Twojego pokroju z szeregów się wyłonił, bo miał pojechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Panowie bo mnie holera zaraz weźmie . Wymieniłem ten czujnikna ten prosto z aso i nadal nie da się usunąć błedu 00526 brake light switch f 36-00 open circuit :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A wciskales ten tloczek podczas montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Yyyyyy jakto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Yyyyyy jakto? Napisz jak go wymieniales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jest jeszcze opcja taka że nawet jak nie jest ten czujnik wsadzony i naciskam hamulec to błąd da się usunąć ,po puszczeniu błąd powraca . Yyyyyy jakto? Napisz jak go wymienialesPrzekręciłem w lewo stary i wyjołem . Wsadziłem nowy przekręciłem w prawo i podpiołem . Tłoczek pracuje normalnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wandej coś dla Ciebie cały komplet http://allegro.pl/el...4898116394.html<br/> Kupuj a kable się ogarnie Naciapane z Zetki Święta idą uspokojenie sie:decayed: musze dać prawa lampę jednak trochę w gore:wink:Tapnięte z SGS5 Tym bardziej pod choinkę sobie kupisz :-) za nisko ale i tak pewnie trawę wczoraj popaliłeś w rowach może w weekend się ogarnie ten samopoziom :-P Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 No to ok, gdybyś majstrowal przy tloczku to wtedy go można wyrzucić od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Ten czujnik jak sie ktos postara to mozna uyebac przysamym wkladaniu go Panowie wymienial ktos poduche silnika ta od strony kierowcy (ta z wtyczką) ? Ostatnio jak bylem pod autem to zauwazylem, ze sie poci i wydobywa sie z niej jakis czerwono-bordowy olej/plyn - czy to oznacza, ze nadszedl jej koniec? No i po co przy niej jest wpieta ta kostka z wtyczką? W razie czego na jaka polecacie wymienic? Edytowane 14 Grudnia 2014 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ale co w nim do zepsucia . Ważne że błąd nadal jest :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie, pjoneczek Twojego pokroju z szeregów się wyłonił, bo miał pojechane Hi five mordo:kox:Darek melduje się w weekend z vcdsem:kox: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) A jak by się przepaliła żarówka stopu to może ten błąd wyskoczyć? Dodam że stop klapy działa prawidłowo . Edytowane 14 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie, pjoneczek Twojego pokroju z szeregów się wyłonił, bo miał pojechane Hi five mordo:kox:Darek melduje się w weekend z vcdsem:kox: Tapnięte z SGS5 Zapraszam Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Jak tak sobie poczytałem o tym błędzie to ludzie mają zapalone dwie kontrolki na desce abs i esp ja mam tylko esp . Zerkne te żarówy dla świętego spokoju . Edytowane 14 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ten czujnik jak sie ktos postara to mozna uyebac przysamym wkladaniu go Panowie wymienial ktos poduche silnika ta od strony kierowcy (ta z wtyczką) ? Ostatnio jak bylem pod autem to zauwazylem, ze sie poci i wydobywa sie z niej jakis czerwono-bordowy olej/plyn - czy to oznacza, ze nadszedl jej koniec? No i po co przy niej jest wpieta ta kostka z wtyczką? W razie czego na jaka polecacie wymienic? Jak puściła olej to juz po niej , wtyczka jest do sygnalizacji błędu jak juz całkiem będzie sucha , jak wymieniac to tylko na ori AVON ( ok 450 zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Miałem też ten błąd ,pomogła zmiana żarówki w lampie,a też podmieniałem czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Miałem też ten błąd ,pomogła zmiana żarówki w lampie,a też podmieniałem czujnikDobrze że nie kosztował majątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 I tak będzie za niedługo ze strzeli razem z dźwignia. Ja się tak naciałem dzien przed oddaniem auta do serwisu. Na szczęście tam dali rade jakoś otworzyć maskę i wymienili KPL linka i rączką na nowe. Włąśnie tego się boje. Dużo zachodu jest z wymianą linki nie wiesz? Akurat za tydz jadę do PL to bym sobie wymienił. A i pany zakupiłem te ramiona aero. Jakie pióra polecacie? Oszukista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi