MAGIC87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Pierr... vaga zostan TAP MADL decayed :polew: :polew: :polew:
badboy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 taaaa... jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak sr** to pełne majty a jak żygać to pełną wannę
Nosb Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Pierdo%^c tapmadl zostac ruchem oporu
Zaleczeq Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 no jak Cie murzyny w Afryce dorwa to Cie wuruch.. bez oporu
Geronimo25 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok myślę akumulator ,tak z nimi jest padają wtedy kiedy nie powinny
Geronimo25 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok myślę akumulator ,tak z nimi jest padają wtedy kiedy nie powinny Mam nadzieje ze to tylko aku a nie cos gorszego :confused4:w poprzednim aucie gdzies mialem zwarcie i za chiny ludowe nie mogłem tego zlokalizować, nowy aku i jak auto postalo dwa dni bylo po nim. Mam nadzieje ze ty tak nie bedzie
Nosfer Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Pierd.. Studia zostań Ninja. To powiedzonko jest akurat dosyć cwane.. Wzięło się od angielskiego skrótu N.I.N.J.A. [No Income No Job No Assets] Pierd.. studia zostań N.I.N.J.A. .. To tyle w dzisiejszym odcinku programu popularno-naukowego "podróże z prof. Nosferem"..
Zaleczeq Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch
Zaleczeq Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 za***iste te bluzy sa Na stronce tapmadl jest tego od zajebania powinni ruszyc z masowa produkcja
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch
Nosfer Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały..
MARCIN607 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 HILFE http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169976.0
Wąski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały.. pamiętaj o mnie
Zaleczeq Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały.. pamiętaj o mnie co to za romans
Rekomendowane odpowiedzi