jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 to dzisiaj się pobawię jak wrócę do domu a póki co.. niebieski zarejestrowany i ubezpieczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Panowie sprawa wygląda następująco: Powiatowy Zarząd Dróg kładł na jednej ulicy u mnie na wsi kanalizację, odpływy i lał nowy asfalt, co spowodowało podniesienie się poziomu asfaltu w stosunku do zjazdów na posesje przy tej ulicy. Wjeżdżając w jeden z nich urwana została: osłona dolna silnika, uszkodzone nadkole lewy przód, zderzak (gór i dół) wraz z kratką środkową i oberwane ślizgi. Potrzebuję kogoś, kto miał przypadek choć odrobinę podobny i pokieruje mnie jakie pismo im napisać i jakie załączniki trzeba do tego jeszcze dodać. Z góry uprzedam pytanie: nie mam notatki policji, ale mam 4 świadków, w tym jednego z pracowników kładących kostkę na chodniku dosłownie metr ode mnie. Z góry dziękuję za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Domin szacun tylko jak mogę coś od siebie to masy rób 50cm dłuższe a przewody do klimy prawie o tyle samo krótsze Edytowane 29 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Domin szacun tylko jak mogę coś od siebie to masy rób 50cm dłuższe a przewody do klimy prawie o tyle samo krudsze "krudsze?" seriously? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) ebane t9 Polska języka,trudna języka Edytowane 29 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pany warte to coś? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4939271561 To nie s-lajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 pany to wersja z połyskiem czy satyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ktoś ostatnio tutaj chciał opchnąć sedana b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 pany to wersja z połyskiem czy satyna? Połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Panowie jak awaryjnie otworzyć maskę? tylko kanał i długi pręt czy da rady jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Panowie jak awaryjnie otworzyć maskę? tylko kanał i długi pręt czy da rady jakoś inaczej?szarpiesz grilla (nie powinieneś ułamać żadnego uchwytu, u mnie, u jozka było git) i odkręcasz trzy śruby zamka na klucz 13, maska sama się uniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Łookej będę jutro próbował. A jak się ułamie to wiem kto mi zasponsoruje nowy grill hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dobra to najwyżej uklękne... ale Ty się najpierw położysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Haha jasne. Ok linka nr 8E1823531D a uchwyt 8E1823533B Kurde bo jak próbuję otworzyć maskę to rączka już jest na maksa a maska ni uja nie otwiera się a jakiś czas temu to coraz ciężej się otwierała. Jak na złość zepsuło się jak płyn do sprysków się skończył a na drodze ciapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie, mam kilka gratów z S4 b6, info na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jak coś to nowe grile w lidlu widziałem. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Łookej będę jutro próbował. A jak się ułamie to wiem kto mi zasponsoruje nowy grill hahaha Przed szarpaniem grila w tych warunkach pogodowych podgrzej calego grila po zewnetrzenj stronie suszarka. Zawsze to zmiękczy troche te plastikowe mocowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi