Gość cwiara Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ESP był na giełdzie za dychu. Wczoraj puszczałem ogłoszenie. Gdzie? Sory to był włącznik awaryjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Haha ktoś dał jego zdjęcia do zupełnie innego auta. Masakra. Można tak legalnie to robić? Zgłosiłem, nic mu nie zrobią ale jak parę osób zgłosi, że ukradl zdjęcia to ogłoszenie zniknie. ja też zgłosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie kto wymieniał dwumase ? Jakie objawy mieliście ? Ale niech piszą osoby które wymieniał nie które coś od kogoś, przez kogoś slyszaly To co dwumas zamiast hebli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Haha ktoś dał jego zdjęcia do zupełnie innego auta. Masakra. Można tak legalnie to robić?Zgłosiłem, nic mu nie zrobią ale jak parę osób zgłosi, że ukradl zdjęcia to ogłoszenie zniknie. ja też zgłosiłem Ja tez Go sprzedalem.... Kogoś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie kto wymieniał dwumase ? Jakie objawy mieliście ? Ale niech piszą osoby które wymieniał nie które coś od kogoś, przez kogoś slyszaly Ja też wymieniałem kompletne sprzęgło i miałem takie same objawy jak koledzy powyżej no i dodatkowo potrafiło telepać całą budą na jałowym i mocno rzucało przy gaszeniu silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu Bombę masz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 weź bo to mnie strasznie wk***ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 stań w jakiejś znacznej odległości od samochodu i krzyknij allah akbar:D trzeba się upewnić bo może na głos reaguje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 właśnie że nie ustaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 jeszcze to na 100 % sprawdzę z rana jak będzie zimny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 to i ja zapytam, czy miał ktoś problem brzęczenia z tyłu z prawej strony w sedanie? Coś mi brzęczy i nie mogę dojść co. Wydaje mi się, że to półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 może przegub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu Ja bym sprawdził jeszcze raz dokładnie ten dwumas a jak nie to może poduszka? Tylko czemu ustaje jak się nagrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 poduszka nie , to raczej nie to. Tylko dwumas ustaje na ciepłym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Moze ustwac poprzez rozszerzalność cieplna , gdy metal dostaje temp. moze zmienic troszke objetosc i dopasowac sie lub zmniejszyc luz , tak czy siak jezeli to dwumas to juz konczy zywot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 kuźwa tak z dnia na dzień to usłyszałem i poczułem jak trzęsie budą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Moj ori tez wykończył sie raptownie , tzn. czuc bylo wcześniej ze juz nie jest taki skuteczny jak byl rok wstecz ale z dnia na dzien zaczelo telepać przy ruszaniu i odpalaniu , koniec końców okazało sie ze jest zablokowany w jedna strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja się tam na tym nie znam za bardzo szczerze powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi