kaju Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) 00777 - Accelerator Position Sensor (G79) Czujnik położenia pedały gazu padł? Ktoś ma numer takiego czujnika? 8E1 723 523 H, to co z niemiec przytargałeś powinno mieć to samo Edytowane 18 Stycznia 2015 przez kaju
chopin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pany moze wy pomożecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304237-ubywa-plynu-chlodniczego-19-tdi-ajm/ A Ty nie pomylił wątków klysiaczku ? To nie batalion
klysek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pany moze wy pomożecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304237-ubywa-plynu-chlodniczego-19-tdi-ajm/ A Ty nie pomylił wątków klysiaczku ? To nie batalion Daj spokój z batalionem wiec dorastałem porad tutaj niż tam do swojego parcha Wiec nie filozuj bo widzę nie jest to twoja mocna strona
jozek726 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pany moze wy pomożecie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/304237-ubywa-plynu-chlodniczego-19-tdi-ajm/ A Ty nie pomylił wątków klysiaczku ? To nie batalion Te nie psuj nam tu opinii bo zaraz dostaniesz ostrzeżenie
lukasz92 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mam pytaniewiece moze kto na forum maluje plastiki?chodzi mi o uchwyty drzwi ,klimatronik itp
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... mam z allegro i złego słowa powiedzieć...ale jak się ma pary w łapach jak chłop oderwany od pługa to wszystko można rozwalić... Może masz dziewczęce łapki, wtedy to i te z allegro wystarczą ludziska RNS-E do sprzedania ledowy 1700zł ktos chetny wyjmaki najlepiej w ASO bo nie kosztuja wiele wiecej niz na allegro Daj coś więcej na PW
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 00777 - Accelerator Position Sensor (G79) Czujnik położenia pedały gazu padł? Ktoś ma numer takiego czujnika? 8E1 723 523 H, to co z niemiec przytargałeś powinno mieć to samo
chopin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pany moze wy pomożeciehttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/304237-ubywa-plynu-chlodniczego-19-tdi-ajm/ A Ty nie pomylił wątków klysiaczku ? To nie batalion Te nie psuj nam tu opinii bo zaraz dostaniesz ostrzeżenie Ja tylko chciał pomóc bo może biedaczek po nietrzeźwości kliknął nie tam gdzie trzeba :D
RicS3 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie ma ktoś może zderzaka pod spryski na przód s-line? Jestem zainteresowany zakupem
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie, po czym odróżnic RNSe od seata, z tym od audi. Kiedyś słyszałem, że te z seata mają przycisk CD/TV, a z audi w tym miejscu MEDIA.....czy tak?
Roboform550 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Może masz dziewczęce łapki, wtedy to i te z allegro wystarczą Ale tak na poważnie...uważać trzeba z nimi bo się gną...ale jak robisz to z wyczuciem to jest OK.
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja miałem dwa komplety łącznie do dwóch różnych aut i nie polecam, to że się gną to jedno, ale jakoś słabo są spasowane i często wyskakują same podczas próby wyjęcia radia. Dwa razy tak trafiłem, więc to chyba nie przypadek. Ale nie ważne. Ponawiam pytanie odnośnie RNSe, czym się różnią urządzenia z CD/TV zamiennie na MEDIA?
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie, po czym odróżnic RNSe od seata, z tym od audi. Kiedyś słyszałem, że te z seata mają przycisk CD/TV, a z audi w tym miejscu MEDIA.....czy tak?Rns-e w Seacie szedł tylko w Exeo i nie ma na ramce ekranu napisu Audi Navigation Plus . poza tym zamiast guzika CD/tv ma guzik media. Nr fabryczny zaczyna się od 3R0Wszystkie rnsy z klawiszem media są juz 2giej generacji.
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli lepiej brać pod uwagę z napisem MEDIA, są pewniejsze czy niekoniecznie?
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli lepiej brać pod uwagę z napisem MEDIA, są pewniejsze czy niekoniecznie? jesli jest napis media to jest to rnse led , jesli tv/cd to zwykle rnse Nie ma ktoś może zderzaka pod spryski na przód s-line? Jestem zainteresowany zakupem mam skladaka , góra pod pdc i spryski (kompletna , nowe spryski , zaslepki , prowadnice 4 czujki pdc ) , dól s-line bez kratek , wsio do malowania OK, dzięki
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie, po czym odróżnic RNSe od seata, z tym od audi. Kiedyś słyszałem, że te z seata mają przycisk CD/TV, a z audi w tym miejscu MEDIA.....czy tak? jesli pisze media to znaczy ze jest ledowiec a jesli pisze CD/TY to znaczy ze zwykly.
serfin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 No i trzeba dodać, że niektóre Ledy nie obsługują kamery cofania ale to takie z A3 chyba tylko? Bo mają do tego oddzielny moduł czy jakoś tak? Więc brać pewnik z A4 b7 lub Seata exeo. Jak coś pomieszało to proszę poprawić ; ) wysłane z Galaktycznej S5
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 dokładnie w A4 nigdy nie było leda, wszystko co jest oferowane to albo exeo albo przekładaniec z A3/Audi TT
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 w sumie, to dobrze wiedzieć, żeby bubla nie strzelić. Z A3 może być problem z kamerą cofania, ale z seata nie było takiego problemu? Czyli jak będzie bez napisu na ramce, oraz nr. 3R0.... to seat? W każdym innym przypadku, jeśli jest napis na ramce, to pewnik, że z A3?
Rekomendowane odpowiedzi