tomcrack27 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Czyli jak wrzuce sam tunel 2 din to juz concert 2 nie spasuje ? samego tunelu nie wrzucisz poczytaj troche Czytam i trudno mi znalesc temat gdzie ktos o tym mowi, wszedzie jest o przcyinaniu tulenu 1 din/ wymianie kosza itp. A moje pytanie brzmi czy wrzucajac tunel http://allegro.pl/tunel-srodkowy-konsola-audi-a4-b6-b7-01-08-2din-i4935505037.html bede mogl dalej zamontowac standardowe radyjko concert 2 i klime. Czy to już nie bedzie pasowac jezeli masz tunel 1 din i chcesz wrzucic 2 din to musisz miec kosz 2 din i panel klimy pod 2 di bo z 1 din nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forman Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 no i o to chodzilo, kawa na ławe dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,wypadek-huracana-na-autostradzie-przy-320-kmh-nagranie-pasazera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,wypadek-huracana-na-autostradzie-przy-320-kmh-nagranie-pasazera I przeżyli jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie jest problem . Zakładam sobie na spokojnie czarny sufit z pakietem światło , patrze a tu w wiązce nie ma wogóle przewodów do oświetlenia bagara . To normalne? Jakaś inna wiązka jest? Dodam że avant . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie jest problem . Zakładam sobie na spokojnie czarny sufit z pakietem światło , patrze a tu w wiązce nie ma wogóle przewodów do oświetlenia bagara . To normalne? Jakaś inna wiązka jest? Dodam że avant . A wiązka do oświetlenie nie idzie czasem z tylnego słupka a nie po suficie niedawno to robiłem ale do końca nie pamiętam naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z przedniego lewego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z przedniego lewego .No to nie wiem mi się wydawało ze akurat do bagażnika idzie z tyłu no to nie problem i tak przełoż z twojej podsufitki naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli wyciąć ze starej poprostu oświetlenie bagara i wlutować w nową? Edytowane 22 Stycznia 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No dokładnie najprostszy sposób. Może ktoś odciął może będzie gdzieś ślad. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No dokładnie najprostszy sposób. Może ktoś odciął może będzie gdzieś ślad. naciepane z GT-I9195 Ok zobacze jutro . A tak wogóle to trzeba mieć specjalny moduł do takiego pakietu oświetlenia , czy się wpina kostki i wszystko powinno hulać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No dokładnie najprostszy sposób. Może ktoś odciął może będzie gdzieś ślad. naciepane z GT-I9195 Ok zobacze jutro . A tak wogóle to trzeba mieć specjalny moduł do takiego pakietu oświetlenia , czy się wpina kostki i wszystko powinno hulać?Oj nie wiem ja mam pakiet oświetlenie w całym aucie. Ale obstawiam ze tylko podpisznasz bo włącznik świateł w sloneczkach jest w tej klapce co przesowasz naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 takie pod marketem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No dokładnie najprostszy sposób. Może ktoś odciął może będzie gdzieś ślad. naciepane z GT-I9195 Ok zobacze jutro . A tak wogóle to trzeba mieć specjalny moduł do takiego pakietu oświetlenia , czy się wpina kostki i wszystko powinno hulać?Oj nie wiem ja mam pakiet oświetlenie w całym aucie. Ale obstawiam ze tylko podpisznasz bo włącznik świateł w sloneczkach jest w tej klapce co przesowasz naciepane z GT-I9195 Dzięx . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pany pompki w zbiorniczku od spryskiwaczy przedniej szyby i lamp są obydwie takie same? Czy się różnią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pany pompki w zbiorniczku od spryskiwaczy przedniej szyby i lamp są obydwie takie same? Czy się różnią?Ciśnieniem się różnią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 takie pod marketem B6 ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 To jak je rozróżnić na allegro? Bo szukam tej od sprysków lamp. A nie podają w aukcjach wartości ciśnienia i rzadko koedy jest numer nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,wypadek-huracana-na-autostradzie-przy-320-kmh-nagranie-pasazera I przeżyli jeszcze Nooo, a kierowca po łapie widać że 110kg na karku ma i mimo tego auto podrzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 takie pod marketem B6 ładniejsza Nie tylko Ty jeden podzielasz ta opinie wysłane z Galaktycznej S5 To jak je rozróżnić na allegro? Bo szukam tej od sprysków lamp. A nie podają w aukcjach wartości ciśnienia i rzadko koedy jest numer nawet.Pompkę kup ze Skody wychodzi znacznie taniej a to samo tylko cholerę nie znam już numeru tej pompkiwysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi