Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jak wrzuce sam tunel 2 din to juz concert 2 nie spasuje ?

samego tunelu nie wrzucisz :facepalm: poczytaj troche

Czytam i trudno mi znalesc temat gdzie ktos o tym mowi, wszedzie jest o przcyinaniu tulenu 1 din/ wymianie kosza itp. A moje pytanie brzmi czy wrzucajac tunel http://allegro.pl/tunel-srodkowy-konsola-audi-a4-b6-b7-01-08-2din-i4935505037.html bede mogl dalej zamontowac standardowe radyjko concert 2 i klime. Czy to już nie bedzie pasowac :decayed:

jezeli masz tunel 1 din i chcesz wrzucic 2 din to musisz miec kosz 2 din i panel klimy pod 2 di bo z 1 din nie pasuje

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie jest problem . Zakładam sobie na spokojnie czarny sufit z pakietem światło , patrze a tu w wiązce nie ma wogóle przewodów do oświetlenia bagara :( . To normalne? Jakaś inna wiązka jest?

Dodam że avant .

Panowie jest problem . Zakładam sobie na spokojnie czarny sufit z pakietem światło , patrze a tu w wiązce nie ma wogóle przewodów do oświetlenia bagara :( . To normalne? Jakaś inna wiązka jest?

Dodam że avant .

A wiązka do oświetlenie nie idzie czasem z tylnego słupka a nie po suficie niedawno to robiłem ale do końca nie pamiętam

naciepane z GT-I9195

Z przedniego lewego .

No to nie wiem mi się wydawało ze akurat do bagażnika idzie z tyłu no to nie problem i tak przełoż z twojej podsufitki

naciepane z GT-I9195

Czyli wyciąć ze starej poprostu oświetlenie bagara i wlutować w nową?

Edytowane przez bongod

No dokładnie najprostszy sposób. Może ktoś odciął może będzie gdzieś ślad.

naciepane z GT-I9195

Ok zobacze jutro :) . A tak wogóle to trzeba mieć specjalny moduł do takiego pakietu oświetlenia , czy się wpina kostki i wszystko powinno hulać?

naciepane z GT-I9195

Ok zobacze jutro :) . A tak wogóle to trzeba mieć specjalny moduł do takiego pakietu oświetlenia , czy się wpina kostki i wszystko powinno hulać?
Oj nie wiem ja mam pakiet oświetlenie w całym aucie. Ale obstawiam ze tylko podpisznasz bo włącznik świateł w sloneczkach jest w tej klapce co przesowasz

naciepane z GT-I9195

naciepane z GT-I9195

Oj nie wiem ja mam pakiet oświetlenie w całym aucie. Ale obstawiam ze tylko podpisznasz bo włącznik świateł w sloneczkach jest w tej klapce co przesowasz

naciepane z GT-I9195

Dzięx .

Pany pompki w zbiorniczku od spryskiwaczy przedniej szyby i lamp są obydwie takie same? Czy się różnią?

Ciśnieniem się różnią .

To jak je rozróżnić na allegro? Bo szukam tej od sprysków lamp. A nie podają w aukcjach wartości ciśnienia i rzadko koedy jest numer nawet.

Nooo, a kierowca po łapie widać że 110kg na karku ma i mimo tego auto podrzuciło :decayed:

:hi:

takie pod marketem :kox:

uoKKPCF.jpg?1

B6 ładniejsza :jerk:
Nie tylko Ty jeden podzielasz ta opinie :D

wysłane z Galaktycznej S5

To jak je rozróżnić na allegro? Bo szukam tej od sprysków lamp. A nie podają w aukcjach wartości ciśnienia i rzadko koedy jest numer nawet.

Pompkę kup ze Skody wychodzi znacznie taniej a to samo tylko cholerę nie znam już numeru tej pompki

wysłane z Galaktycznej S5