bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie proszę dajcie linka rezania sufitu z opcją światło bo mnie holera bierze już nic nie mogę znaleźć a nie chcę sam zbytnio kombinować tnąc wiązki :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie, ile może być wart tuner TMC z lit. B na konću ( o ile ma ona jakieś znaczenie )? Patrząc na allegro, to ceny są od ok. 80 do nawet 250 zł..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) holera co to znaczy? tnąc i to? Edytowane 22 Stycznia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ten co będzie chciał pomódz będzie wiedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 w końcu ten bix jakoś zaczął świecić od czasu przejscia z xenona na bixy nie miałem jeszcze okazji byc zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ten co będzie chciał pomódz będzie wiedział . w końcu ten bix jakoś zaczął świecić od czasu przejscia z xenona na bixy nie miałem jeszcze okazji byc zadowolony jaką masz moc żarników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 To akurat specjalnie było sarkastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ten co będzie chciał pomódz będzie wiedział . w końcu ten bix jakoś zaczął świecić od czasu przejscia z xenona na bixy nie miałem jeszcze okazji byc zadowolony jaką masz moc żarników ? 35W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 I meant temperature To akurat specjalnie było sarkastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 [emoji42] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ten co będzie chciał pomódz będzie wiedział . w końcu ten bix jakoś zaczął świecić od czasu przejscia z xenona na bixy nie miałem jeszcze okazji byc zadowolony jaką masz moc żarników ? 35W ok , ale bardziej mi chodzi o temperature pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panowie po odkręceniu tych wszystkich wkrętów od sufitu i kurtyn już wiem skąd ta wysoka waga a4 . Następny zakup to wkrętarka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Miszka 4800K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Co to za żarniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Co to za żarniki? Pewnie Osram CBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A czemu dopiero teraz "zaczely swiecic", co bylo nie teges, ze byles nie zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Miszka 4800K dobrze dają , myslałem że to 6K A czemu dopiero teraz "zaczely swiecic", co bylo nie teges, ze byles nie zadowolony? musiały się pewnie pożądnie dogrzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Co to za żarniki? Philips x-treme vision +50%, wykosztowałem się ale warto. Osram CBI w podobnej kasie,ale dla mnie troche za bardzo w niebieski wpada http://www.philips.pl/c-p/85415XVS1/x-tremevision-samochodowa-lampa-ksenonowa A czemu dopiero teraz "zaczely swiecic", co bylo nie teges, ze byles nie zadowolony? bo standardowa soczewka Valeo to pomyłka konstrukcyjna która nie ma prawa dobrze zaświecić. Potem przeszedłem na soczewki Bosch z B8 lift ale niestety trafiałem co chwila na podrobione żarniki i nie świeciło to jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ile?? 300/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi