bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Concert 3 potrzebny od zaraz .Jest rns od zaraz :-)naciepane z GT-I9195 Za dużo kaski . I wywalili już dwa znajomym :/ co za h.......
secio84 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dobre dobre :-) naciepane z GT-I9195 Concert 3 potrzebny od zaraz .Jest rns od zaraz :-)naciepane z GT-I9195 Za dużo kaski . I wywalili już dwa znajomym :/ co za h.......Ja po tanie mu leda sprzedaje jak cosnaciepane z GT-I9195
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kurcze nie wiem czy to tylko w Warszawie takie rzeczy się dzieją ale ja odpuszczam rns pomimo, że to najlepsza opcja do furacza . Nawet chinola wywalili .
Armi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Kurcze nie wiem czy to tylko w Warszawie takie rzeczy się dzieją ale ja odpuszczam rns pomimo, że to najlepsza opcja do furacza . Nawet chinola wywalili . Wykupujesz AC, wpisujesz do wyposażenia radio nawigację a jak ukradną to dostaniesz na nową. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Armi
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 A w czym dostane ac na 13 latka ? I jaki koszt dodatkowy na szyby ,radio itp?
POWER-KRIS Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Można mieć żółte halogeny czy nie? Znalazłem żarówki h11 zolte jedne to 100 wiadomo, ale są i 55.Tylko można czy nie? http://allegro.pl/motoryzacja?id=3&string=h11%20zolte&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-3-mt-0113 Na mgły nie ma nic lepszego ale przepisy tak powalili że się wszyscy gubią. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez POWER-KRIS
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Chopin zaluj ze nie masz fejsa Dawaj mnie pisz co sie dzieje ? z tej choroby nie da się wyleczyć.. Jędrek mam podobnie nie martw się nie jesteś sam taka sytuacja
grzes283 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie, dzisiaj dostałem RNSe, jutro próba podłączenia. Jak pociągnąć CANy z bagażnika od TMC już wiem, gdzie je podpiąć - też wiem. Ale czy to wszystko ? Pozostaje mi wolna wtyczka 26 pinowa po RNSd, oraz wolne gniazdo 32 pinowe w RNSe - do czego to gniazdo służy? W przejściówce ISO/ISO2 zostaje mi jedna wtyczka z trzema kabelkami, do czego ona jest? No i jeszcze kodowanie, ale to chyba jakoś ogarnę, jeśli tylko komp mi pozwoli się połączyć.....
grzes283 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 32 pin to od tv itd , tej 26 nigdzie niepodlanczasz a trzy pinowa do tel jest szybko i treściwie, jak zwykle
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wujek domin prawda to że jak mam założony czujnik od samopoziomu od b7 to trza piny przekładać? Pewna parówka na łotzapie mi tak napisała Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane Pewnie czujnik. Innych możliwości raczej nie ma
Gość cwiara Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wujek domin prawda to że jak mam założony czujnik od samopoziomu od b7 to trza piny przekładać? Pewna parówka na łotzapie mi tak napisała Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane Pewnie czujnik. Innych możliwości raczej nie ma Tom ktoś pije do Ciebie
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ?Ponawiam pytanie bo zostało zlaneWtyczkę czujnika wyjmij walnij kontaktem lub czymś podobnym gniazdo i wtyk.
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wujek domin prawda to że jak mam założony czujnik od samopoziomu od b7 to trza piny przekładać? Pewna parówka na łotzapie mi tak napisała Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane Pewnie czujnik. Innych możliwości raczej nie ma Tom ktoś pije do Ciebie Te podżegacz
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wujek domin prawda to że jak mam założony czujnik od samopoziomu od b7 to trza piny przekładać? Pewna parówka na łotzapie mi tak napisała Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane Pewnie czujnik. Innych możliwości raczej nie ma Tom ktoś pije do Ciebie wandej dawno nie miales nic cieplego w paszczy? ja tez tu czuwam
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wujek domin prawda to że jak mam założony czujnik od samopoziomu od b7 to trza piny przekładać? Pewna parówka na łotzapie mi tak napisała Panowie zapalił mi sie brak płynu do spryskiwaczy, dolałem i już drugi dzień nie gaśnie. Co robić gdzie szukać ? Ponawiam pytanie bo zostało zlane Pewnie czujnik. Innych możliwości raczej nie ma Tom ktoś pije do Ciebie wandej dawno nie miales nic cieplego w paszczy? ja tez tu czuwam Cwiara kolega chce bana No i żeśmy pocfaniakowali
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ach ta dzisiejsza mlodziez zero szacunku do starszych
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 To wyżej było do Wandeja domyslam sie
Rekomendowane odpowiedzi