matibati2 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Mial ktos problem z softem w RNS-E? Chodzi o chinskie znaczki i zero reakcji na jakiekolwiek plyty. Jedyny napis to SET ORIGINAL CD-ROM i CHECK CD-ROM. Wszystko wyglada doslownie jak w temacie: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/568562-RNS-E-PU-2010-MEDIA-Problem-quot-Set-Original-CD-ROM-quot Po wrzuceniu mapy 2015 zniknelo PL menu i znalazlem na chomiku PL menu do RNS-E Media - wrzucilem i wszystko dzialalo ale zachcialo mi sie czegos nowszego i dalej szukalem na chomiku. Po aktualizacji efekt jak w poscie z audizine. Drogo kogos kosztowala naprawa? Orientuje sie ktos na czym polega naprawa? Z VCDSem nie chce sie polaczyc - wczesniej laczyl sie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Panowie poproszę na pv numer telefonu do Artura82 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Mial ktos problem z softem w RNS-E? Chodzi o chinskie znaczki i zero reakcji na jakiekolwiek plyty. Jedyny napis to SET ORIGINAL CD-ROM i CHECK CD-ROM. Wszystko wyglada doslownie jak w temacie: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/568562-RNS-E-PU-2010-MEDIA-Problem-quot-Set-Original-CD-ROM-quot Po wrzuceniu mapy 2015 zniknelo PL menu i znalazlem na chomiku PL menu do RNS-E Media - wrzucilem i wszystko dzialalo ale zachcialo mi sie czegos nowszego i dalej szukalem na chomiku. Po aktualizacji efekt jak w poscie z audizine. Drogo kogos kosztowala naprawa? Orientuje sie ktos na czym polega naprawa? Z VCDSem nie chce sie polaczyc - wczesniej laczyl sie bez problemu. Tak to bywa jak się instaluje softy z nieznanego źródła, szukaj w necie, bo ja nie jeștem w stanie pomóc. Albo napisz do cobra7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siemka :-) naciepane z GT-I9195 Secio zadowolony jesteś z tej obudowy alu pod silnik ?Bardzo jestem zadowolony. Wykonanie extra nocowania itp równieżnaciepane z GT-I9195 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ? bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ?bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało co Ty amelinium do chińskiego plastiku porównujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ? bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało co Ty amelinium do chińskiego plastiku porównujesz... zapytać nie mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 zapytać nie mogę ? kurde, znowu się spinasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 zapytać nie mogę ?kurde, znowu się spinasz? Kajaczku wole zapytać i zasięgnąć opinii kogoś kto już użytkuje żebym sie później nie wkurzał tak jak z B5 , bo kilka osób mówiło że to nie ma znaczenia , i szkoda przepłacać za ori także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siemka :-) naciepane z GT-I9195 Secio zadowolony jesteś z tej obudowy alu pod silnik ?Bardzo jestem zadowolony. Wykonanie extra nocowania itp równieżnaciepane z GT-I9195 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ? bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało Cisza i spokój nic się nie dzieje naciepane z GT-I9195 Tylko większy komfort jak gdzieś się przytrze bo wiesz ze nic się nie rozwalilo. naciepane z GT-I9195 Albo jak jedziesz w koleinach a po środku śnieg nie przejmujesz się ze plastik się polamie albo nabierze śniegu do komory silnika. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siemka :-) naciepane z GT-I9195 Secio zadowolony jesteś z tej obudowy alu pod silnik ?Bardzo jestem zadowolony. Wykonanie extra nocowania itp równieżnaciepane z GT-I9195 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ? bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało Cisza i spokój nic się nie dziejenaciepane z GT-I9195 Tylko większy komfort jak gdzieś się przytrze bo wiesz ze nic się nie rozwalilo. naciepane z GT-I9195 dziękuję serdecznie dobry człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 zapytać nie mogę ?kurde, znowu się spinasz? Kajaczku wole zapytać i zasięgnąć opinii kogoś kto już użytkuje żebym sie później nie wkurzał tak jak z B5 , bo kilka osób mówiło że to nie ma znaczenia , i szkoda przepłacać za ori także tego A co mądrego może powiedzieć Ci ktoś kto jeździ antykiem Siemka :-) naciepane z GT-I9195 Secio zadowolony jesteś z tej obudowy alu pod silnik ?Bardzo jestem zadowolony. Wykonanie extra nocowania itp równieżnaciepane z GT-I9195 a nie szumi ani nie świszczy cuś przy większysch prędkościach ? bo kiedyś do B5 kupiłem jakiś plastikowy zamiennik nie ori i szumiało Cisza i spokój nic się nie dziejenaciepane z GT-I9195 Tylko większy komfort jak gdzieś się przytrze bo wiesz ze nic się nie rozwalilo. naciepane z GT-I9195 Albo jak jedziesz w koleinach a po środku śnieg nie przejmujesz się ze plastik się polamie albo nabierze śniegu do komory silnika. naciepane z GT-I9195 A jak na glebie wpadniesz w koleiny to idą iskry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A co mądrego może powiedzieć Ci ktoś kto jeździ antykiem ot patrz bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 A co mądrego może powiedzieć Ci ktoś kto jeździ antykiem ot patrz bohatera :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Mial ktos problem z softem w RNS-E? Chodzi o chinskie znaczki i zero reakcji na jakiekolwiek plyty. Jedyny napis to SET ORIGINAL CD-ROM i CHECK CD-ROM. Wszystko wyglada doslownie jak w temacie: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/568562-RNS-E-PU-2010-MEDIA-Problem-quot-Set-Original-CD-ROM-quot Po wrzuceniu mapy 2015 zniknelo PL menu i znalazlem na chomiku PL menu do RNS-E Media - wrzucilem i wszystko dzialalo ale zachcialo mi sie czegos nowszego i dalej szukalem na chomiku. Po aktualizacji efekt jak w poscie z audizine. Drogo kogos kosztowala naprawa? Orientuje sie ktos na czym polega naprawa? Z VCDSem nie chce sie polaczyc - wczesniej laczyl sie bez problemu. Tak to bywa jak się instaluje softy z nieznanego źródła, szukaj w necie, bo ja nie jeștem w stanie pomóc. Albo napisz do cobra7 Napisz na PW w jakiej cenie masz Mapy 2015 i czy masz wersje z "plusem" (fotoradarami) - czytalem i widzialem linki do PLUSA? I czy prawidlowo wypalona plyta od Ciebie robi update softu? W 2014 bralem od Ciebie mape, teraz tez mialem taki zamiar i nie zdarzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ogarnia ktoś elektronikę? Chciałbym zrobić stabilizator napięcia z 12V na 5V i mam kilka pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Pamięta ktoś S4kę winiaczka? Podobno niezły kibel z silnikiem tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Doszły mnie słuchy od znajomego (którego znajomy właśnie kupił tą eskę), że ładny drut porobiony. Spawane podpory wałków rozrządu, rozrząd rozjechany na maksa, lada moment i by było po, jednego ślizgu łańcucha prawie już nie było, łapa silnika pospawana... Silnik już dawno poza budą stoi Nie mówię tego, żeby oczernić winiaczka, ale przecież sam pisał "robili to profesjonaliście" Czeka teraz na wycenę zrobienie tego wszystkiego, z umową też kwiatki jakieś wyszły, ale co tam przecież to klubowa perełka Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wysłane z iPhonacza I kup tu panie klubową igłe Wysłane z iPhonacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tylko żeby nie było. Ja nie mówię, że to winiaczko odstawił kibeł, może poprzedni właściciel, ale skoro silnik był na wierzchu itp, rozrząd wyjęty no to karwa przecież nie da się tego niezauważyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi