Gość cwiara Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 siema czy ktoś z was kupował coś na chińskim alledro chodzi mi o to czy długo idzie ta darmowa wysyłka?? Na ebay swego czasu dość dużo kupowałem z Chin i tamtych rejonów. Przy dobrych wiatrach po 2 tyg masz przesyłkę u siebie. Jak na celnym przytrzymają to i do miesiąca sie przeciągnie.
Kosa-00 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 ale cena jaka 40 dolarów za 2 szt xenon co na na alegro 290 sztuka ja kupie na próbę te xenony osramunajwyżej 40 dolarów przepadnie
Kosa-00 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) maja wszystko dlatego tak u nas przycinają ale chcesz tego chinola czy allegro100 % ponad przycina Edytowane 5 Lutego 2015 przez Kosa-00
Kosa-00 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 ali exprestu sa 4 szthttp://www.aliexpress.com/item/Auto-parts-100-Genuine-OEM-Osram-D1S-66144-Xenon-Bulb-Lamp-Light-Lighting-Car-Headlight-For/32223090087.html?s=p koleś ma dobre opinie to chyba wysle co myślisz ??? o tym
Gość cwiara Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Wysłać wyślę. Tylko pytanie jaka jakość tych żarników. Bo ori to to chyba nie jest. Ja bym jednak szukał coś na ebay. Tam płacisz paypalem i jak nie przyjdzie to zwracają kasę. Sprawdzone
bongod Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 No w końcu zaczeliście gadać jak ja po chinolu i ballantinie. .....
Kosa-00 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 pisze ze oryginał 100%a skąd biorą myślisz z chinzobaczę na próbę 40 dolarów nie majątek nieraz się więcej przepije
Wandej Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Mordy możę ktos wrzucic foto spojlerka nadkola z osłoną silnika? Bo Mefju nie wie jak to wygląda Człowieku piszesz tak kwadratowo że ja cię czasem nie ogarniam Jak to dzisiaj mi napisał "skolko" jak zapytałem co to znaczy to stwierdził że to zapytanie "jaka cena" Pojdziesz kurfa znowu do gimnazjum zobaczysz
serfin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 jeszcze 10godzin w robo i weekend od dzis wpadam w ciąg alko. Jutro urodziny i o tako. Szkoda, ze do kazdego mam w uuj drogi :/ wysłane z Galaktycznej S5
RicS3 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Siemanko, Orientuje się ktoś gdzie można kupić tanio wycieraczki do audioli 2004r pod aero? Dobra cena mnie interesuje bo moje SWF kończą żywot.
miszka Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Siemanko, Orientuje się ktoś gdzie można kupić tanio wycieraczki do audioli 2004r pod aero? Dobra cena mnie interesuje bo moje SWF kończą żywot. Ja odstraszony ceną ori wycieraczek ostatnio za kupiłem same ori gumki/wkłady Wyniosło mnie to 75% mniej z ceny jak bym kupił całe pióra. Jak będę w domu to zarzuce numerkami
RicS3 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Siemanko, Orientuje się ktoś gdzie można kupić tanio wycieraczki do audioli 2004r pod aero? Dobra cena mnie interesuje bo moje SWF kończą żywot. Ja odstraszony ceną ori wycieraczek ostatnio za kupiłem same ori gumki/wkłady Wyniosło mnie to 75% mniej z ceny jak bym kupił całe pióra. Jak będę w domu to zarzuce numerkami spoko, poczekam ale nie ukrywam, że chyba wolałbym kupić całe pióra.
Rekomendowane odpowiedzi