Wandej Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wzialbym zeby ci nie lezaly ale zaciskow takich nie mam A jakich Ty zacisków szukasz? ostatnio kupiłem na allegro w uj drogo 150zł/kpl 320mm chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wzialbym zeby ci nie lezaly ale zaciskow takich nie mam A jakich Ty zacisków szukasz? ostatnio kupiłem na allegro w uj drogo 150zł/kpl 320mm chcesz? Moich nie waż sie ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No bede kombinowal cos z hamulcami ale dopiero w kwietniu/maju..zestaw 320/288 planuje z naciskiem na poczatek na tyl. Teraz felgi, opony nowe i malowanie auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wzialbym zeby ci nie lezaly ale zaciskow takich nie mam A jakich Ty zacisków szukasz? ostatnio kupiłem na allegro w uj drogo 150zł/kpl 320mm chcesz? Moich nie waż sie ruszać krawat przód mam w dobrej kasie do oddania na czarno pryśnięte Zara Ci znajde zaciski za półdarmo to se kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wzialbym zeby ci nie lezaly ale zaciskow takich nie mam A jakich Ty zacisków szukasz? ostatnio kupiłem na allegro w uj drogo 150zł/kpl 320mm chcesz? Moich nie waż sie ruszać krawat przód mam w dobrej kasie do oddania na czarno pryśnięte Zara Ci znajde zaciski za półdarmo to se kupisz Coś czuje ze jutro bedą problemy z logowaniem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 krawat http://allegro.pl/audi-a6-c6-2-7-3-0-tdi-zacisk-hamulcowy-lewy-przod-i5091754299.html drugą mańkę też ma Jutro może odbiorę już te Twoje Dam foto jak poskładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Pany nakładki na pedały z podstopnica od rs4 kupię. Nowe lub w bdb stanie. Jak by ktoś coś, to PW poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Siema PAny. jak ściągnąć lustro z lusterka bocznego? Odchyl na maxa na dół włóż palce w szczelinę u góry i ciągnij maleńki [emoji23]ale najpierw pośliń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 elita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Siema PAny. jak ściągnąć lustro z lusterka bocznego? Odchyl na maxa na dół włóż palce w szczelinę u góry i ciągnij maleńki [emoji23]ale najpierw pośliń Tylko latexa zaloz co by sasiad po odciskach nie doszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Pany to jest numer zderzaka pod spryski i PDC 8E0 807 437 A? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Bielun stówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 poka poka pacz : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200636-all-b6-avf-individual-avant-by-jozek726-s-line-plus-lz5f-webasto-projekt-full-opcja/page-102 białas też jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Bielun najlepszego żebyś w tym roku kluczyków nie zatrzasnal:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Bielun stówka Dzieki Staruszku... Bielun najlepszego żebyś w tym roku kluczyków nie zatrzasnal:decayed: Tapnięte z SGS5 spokojnie Wujek ...zapasowe oddam Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) o k**wa jade blacharza ugadywać na spawanie klapy Edytowane 27 Lutego 2015 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 o k**wa jade blacharza ugadywać na spawanie klapy Żeby założyć tablicę z traktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi