kkrawat Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 no i nareszcie letnie koła w B6 :banan: Ja tez ale w A5 czekam do Bukowiny, dopiero po powrocie zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja zmienilem bo musze zime pomalowac. A przed BT sie wyjaśni na ktorych bede jechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Panowie, czy technicznie jest możliwe, aby silniczki szyb były zamienne stronami? Nie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 przekładał ktoś fotele z C6 do B6 ? szukam po forum ale żadnych konkretów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tył też kiedyś ktoś pisał tylko w kanapie cos trzeba robić nie pamietam co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Pany, oryginalny bagnet + rurka od bagnetu ma jakiś oring w środku albo coś? Bo planuje wymienić obydwa. Jaki to ma numer, ktoś coś wie? I nie ma ktoś fotochromów z podgrzewaniem sprzedać? Edytowane 28 Lutego 2015 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Panowie z komisji B6D - czy ktoś z Was myślał nad kandydaturą hiszpana? Nie wiem, czy zgłaszał, jeśli nie - to ja je zgłaszam. Widziałem auto na żywo nie pierwszy raz, macałem, upalałem te 300 koni na powietrzu i z git spasem - proponuję odszukać jego temat i się zastanowić, czasami są auta, które powinniśmy same wyłaniać z tłumu - jak dla mnie to nadaje się w 103% - reszta należy do Was... link do tematu auta: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/217234-a4-b6-27-v6-biturbo-air-ride-str14/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ile wypiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ile wypiłeś? nic. dawno u mnie nie byłeś, więc pomału zapominam, co oznacza odcinka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mam do Was zapytanie drodzy Panowie... Mam nadzieję, że ktoś pomoże... Dołożenie dokładki s-line do zwykłego zderzaka ze stelażem...w oryginale jest nitowane...też nitować czy bawić się w inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To robimy głosowanko? reszta w odpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 bylo glosowanie i nie przeszlo wiec w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 panowie i panie zapraszam do głosowania http://a4-klub.pl/in...ie-a4-na-forum/ ... i żeby nikt zaraz nie pomyślał że to nie jest reklama, bo moja furka bierze udział w tym głosowaniu. Po prostu oddanych jest tylko 95 głosów gdzie na forum podczas pisania tego posta jest ponad 1300 aktywnych użytkowników. Ludzie nie głosują a potem płaczą że słabe zdjęcia są w kalendarzu . Dlatego gorąco zachęcam do głosowania jak i do wysyłania zdjęć na następne miesiące . ...pamiętajcie że to my tworzymy ten kalendarz ....trochę poleciałem Tuskiem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 hej mam pytanko pomóglby mi ktos znaleść na allegro szybe lewy tył do audi a4 b6 sline przyciemniana oryginalnie?z jednej schodzi mi folia a szkoda mi kompletu robicza pomoc stawiam browarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 hej mam pytanko pomóglby mi ktos znaleść na allegro szybe lewy tył do audi a4 b6 sline przyciemniana oryginalnie? z jednej schodzi mi folia a szkoda mi kompletu robic za pomoc stawiam browarka masz pojęcie, że sobie przeczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 hej mam pytanko pomóglby mi ktos znaleść na allegro szybe lewy tył do audi a4 b6 sline przyciemniana oryginalnie? z jednej schodzi mi folia a szkoda mi kompletu robic za pomoc stawiam browarka panie szyby oryginalnie ściemniane są zrobione piecowo i na pewno nie jest to folia więc nie mam pojęcia co ci tam odchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Panowie, czy ktoś z Was ogarnia temat komputerowy? Potrzebuje redukcję z dysku SATA na usb, żeby do laptopa podłączyć dysk z kompa stacjonarnego. Coś możecie polecić? Edytowane 28 Lutego 2015 przez grzes283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 audi a4 b6 z wyposazeniem slineczyli fabrycznie przyciemniana szyba tak? takschodzi ta folia kawalek oderwałem nawet z logo audidla niedowiarków jutro moge fotke zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 wersja s-line czy jakaś inna to nie ma różnicy. wszystkie szyby są fabrycznie lekko ściemniane i patrząc pod słońce mają lekko zielonkawy ocień. kurcze pierwszy raz słyszę zęby coś takiego sie działo i nie uwiężę jak nie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi