jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tez na to ogłoszenie patrzyłem rano i 2h szukałem różnych informacji w necie sklep znalazłem Tył mokry więc chyba nie warto... Kolego H4mm3R : po raz kolejny wypowiadasz się na temat mojego ogłoszenia-dla przypomnienia gdy sprzedawałem TEINA to pisałeś w temacie ogłoszenia że nie posiada możliwości podłączenia EDFC- takową posiadało wg katalogu...także na przyszłośc nie rób mi opinii-bo zawieszenie nie jest wylane i nie chce komuś wcisnąć bubla a Ty się od razu specjalistą robisz że wylane.P.S W regulaminie ogłoszeń wyraźnie pisze że cena jest rzeczą sprzedającego a jak komuś nie pasi to niech kupi nowe. A skąd wiesz że w tym wypadku chodzi właśnie o Ciebie? Koledzy nie sprecyzowali że mowa o Twoim ogłoszeniu, a z jozkiem pisałem o zawieszeniu które jest/było na olx i miało właśnie mokre tylne amortyzatory. Więc przez myśl mi nie przyszło że chodzi o Ciebie. Na temat TEINA wyjasniles sprawę i ok, zresztą sam byłem ciekaw jak jest to EDFC montowane.. Więc się nie napinaj bo akurat mnie najmniej obchodzi co tam sprzedajesz. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolego miszka ale ja Cię nie proszę o kolejny zbytczny dla mnie komentarz ceny...Jeśli Cię coś nie dotyczy to nie mów mi o spinaniu bo jakby o Twoich ogłoszeniach ktoś robił taki cyrk to też byś płakał obrońco uciśnionych spłukanych rezaczy- jak to napisałeś. panie trzym bajere bo nie jestem niczyim obrońcą , po prostu nie dorabiam się na kolegach z forum. A komentarz do tego co znajduje się na tym forum jest jak najbardziej na miejscu a tym bardziej w tym miejscu, a jak ci się coś nie podoba to usuń sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie wala się komuś po garażu taki wężyk paliwowy ? Co Ty jakieś gąsienice wklejasz? Blaszki poszły do Tomka:hi:Tapnięte z SGS5 Aaa i kolba się należy za nie:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie wala się komuś po garażu taki wężyk paliwowy ? Co Ty jakieś gąsienice wklejasz? Blaszki poszły do Tomka:hi:Tapnięte z SGS5 Aaa i kolba się należy za nie:decayed: Tapnięte z SGS5 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tez na to ogłoszenie patrzyłem rano i 2h szukałem różnych informacji w necie sklep znalazłem Tył mokry więc chyba nie warto... Kolego H4mm3R : po raz kolejny wypowiadasz się na temat mojego ogłoszenia-dla przypomnienia gdy sprzedawałem TEINA to pisałeś w temacie ogłoszenia że nie posiada możliwości podłączenia EDFC- takową posiadało wg katalogu...także na przyszłośc nie rób mi opinii-bo zawieszenie nie jest wylane i nie chce komuś wcisnąć bubla a Ty się od razu specjalistą robisz że wylane.P.S W regulaminie ogłoszeń wyraźnie pisze że cena jest rzeczą sprzedającego a jak komuś nie pasi to niech kupi nowe. A skąd wiesz że w tym wypadku chodzi właśnie o Ciebie? Koledzy nie sprecyzowali że mowa o Twoim ogłoszeniu, a z jozkiem pisałem o zawieszeniu które jest/było na olx i miało właśnie mokre tylne amortyzatory. Więc przez myśl mi nie przyszło że chodzi o Ciebie. Na temat TEINA wyjasniles sprawę i ok, zresztą sam byłem ciekaw jak jest to EDFC montowane.. Więc się nie napinaj bo akurat mnie najmniej obchodzi co tam sprzedajesz. Potwierdzam A tym złomie była mowa http://olx.pl/oferta/gwintowane-zawieszenie-audi-a4-b6-b7-CID5-ID94r1X.html#6808684f75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jozek to w końcu gwintu szukasz? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jozek to w końcu gwintu szukasz? Tapnięte z SGS5 ja szukam wszystkiego co było by godne żeby zagościć w moim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szukaj weitec h&r kw bistein. Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przed chwilą znalazłem kratki S-line w zderzak do a4 b6.................................269 zł/ sztuka, dobra to cena?? poje..ani są niektórzy ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tez na to ogłoszenie patrzyłem rano i 2h szukałem różnych informacji w necie sklep znalazłem Tył mokry więc chyba nie warto... Kolego H4mm3R : po raz kolejny wypowiadasz się na temat mojego ogłoszenia-dla przypomnienia gdy sprzedawałem TEINA to pisałeś w temacie ogłoszenia że nie posiada możliwości podłączenia EDFC- takową posiadało wg katalogu...także na przyszłośc nie rób mi opinii-bo zawieszenie nie jest wylane i nie chce komuś wcisnąć bubla a Ty się od razu specjalistą robisz że wylane.P.S W regulaminie ogłoszeń wyraźnie pisze że cena jest rzeczą sprzedającego a jak komuś nie pasi to niech kupi nowe. A skąd wiesz że w tym wypadku chodzi właśnie o Ciebie? Koledzy nie sprecyzowali że mowa o Twoim ogłoszeniu, a z jozkiem pisałem o zawieszeniu które jest/było na olx i miało właśnie mokre tylne amortyzatory. Więc przez myśl mi nie przyszło że chodzi o Ciebie. Na temat TEINA wyjasniles sprawę i ok, zresztą sam byłem ciekaw jak jest to EDFC montowane.. Więc się nie napinaj bo akurat mnie najmniej obchodzi co tam sprzedajesz. Potwierdzam A tym złomie była mowa http://olx.pl/oferta/gwintowane-zawieszenie-audi-a4-b6-b7-CID5-ID94r1X.html#6808684f75 Daj ty spokój za taką kasę to dużo dużo lepsze można kupić sam jestem tego przykładem. Nie wiem czego gość oczekuje naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Przed chwilą znalazłem kratki S-line w zderzak do a4 b6.................................269 zł/ sztuka, dobra to cena?? poje..ani są niektórzy ludzie nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Ja płaciłem 100 dwa tygodnie temu u Groblewskiego za sztukę oczywiście, bo zgubiłem Ale 269zł, napisałem debilowi, ile chce za komplet z wysyłką, ciekawe co odpisze. Edytowane 4 Marca 2015 przez grzes283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja płaciłem 100 dwa tygodnie temu u Groblewskiego za sztukę oczywiście, bo zgubiłem Ale 269zł, napisałem debilowi, ile chce za komplet z wysyłką, ciekawe co odpisze. tylko sie nie napalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja kupowałem po 86zl Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wandej dzięki za mini spota wkońcu zobaczyłem twoją nunię ale nie mamy szczęścia żeby pogadać jak nie twoja robota to dzisiaj pogoda do kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 uhuhu, co tu się odkutasza nie ma co się spinać, trzeba w zgodzie żyć bo nie będzie z kim wódki pić trzeba tez wiedziec z kim do wodki siadac dobrze gada..poleje mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wandej dzięki za mini spota wkońcu zobaczyłem twoją nunię ale nie mamy szczęścia żeby pogadać jak nie twoja robota to dzisiaj pogoda do kitu Mogliśmy foto cyknac furek:naughty: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) A odnosnie gwintu, to czy nie lepiej by se bylo wziasc AP z regulacja twardosci? Czy moze nie ma tego do B6? Edytowane 4 Marca 2015 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja kupowałem po 86zl Tapnięte z SGS5 ja też coś koło tego w aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A odnosnie gwintu, to czy nie lepiej by se bylo wziasc AP z regulacja twardosci? Czy moze nie ma tego do B6? Ryju jak te tarcze? Wiesz już? Klocki będę miał w następnym tyogniu już też Mordy wertuje ktoś allegro? Potrzebuje wiązek pod elektryke z boczków tył jakby się komuś rzuciło w dobrej kasie to dajcie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi