bongod Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dziex Pany zderzak zdjęty bym kurna zaszarpał się na śmierć hahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej sytuacji podłącza się vaga Vag żadnego błędu nie stety nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej sytuacji podłącza się vaga Vag żadnego błędu nie stety nie pokazuje. no ale podłącz vaga jak Ci się to zapali i nie gaś auta obstawiam że coś z wtryskiem się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Na olx jest gwint h&r za 1600 zł ma to regulacje twardości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ten to raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej sytuacji podłącza się vaga Vag żadnego błędu nie stety nie pokazuje.Jakie masz koła i a dokładnie rozmiar opon naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wysłane z Japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej sytuacji podłącza się vaga Vag żadnego błędu nie stety nie pokazuje.Jakie masz koła i a dokładnie rozmiar oponnaciepane z GT-I9195 a ma to coś do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ma to do tego ze jeśli ma różny rozmiar koła to znaczy opon chodzi o profil opony. Czujniki mogą swirowac bo nie ma tej samej liczby obrotów kola naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony Bierze federala 595evo. Opona dobra fchój i w miarę tania To ja już chyba te Nankang wezme Dużo gorsze miałem i nie polecam Myślę że do takiej jazdy jak moja to jeden uj Ty majster chyba juz zapomniales jak chciałeś żeby ci piszczaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ma to do tego ze jeśli ma różny rozmiar koła to znaczy opon chodzi o profil opony. Czujniki mogą swirowac bo nie ma tej samej liczby obrotów kola naciepane z GT-I9195 a to ciekawe , a to się zmienia żeby było ok ? Wladi w ochronie przemalowany na czarno ale j**any dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a pacz, przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Opony mam oby dwie te same hehe Jozek, a co mają wtryski do esp? Pytam z ciekawości. Edytowane 5 Marca 2015 przez lukas231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ten to raczej nie A myślałem ze h&r to dobra firma xd [emoji122] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie sprawdzi mi ktoś w etce numer sondy za katem od strony pasażera? A8 D3 4.2 BFM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ten to raczej nie A myślałem ze h&r to dobra firma xd [emoji122] h&r to dobra firma, ale nie każdy gwint ma regulacje twardości. Napisz do sprzedającego i się go zapytaj, chyba wie co sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wiem wiem ze dobra miałem kiedyś gwint h&r w golfie iv pamiętam ze był bardzo twardy szukam teraz czegoś do a4 b6 ale z regulacją twardości jakby ktoś coś kw v2 bilstein b16 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 sam czegoś szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi