turzol Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pany ktoś wie co to za koło na tej rs4? http://otomoto.pl/audi-rs4-imola-yellow-jedyna-taka-C34844551.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 BBS w Bmw podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 brzydkie to koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 BBS w Bmw podobny no w uj podobne...Widziałem dzisiaj prawie identyczne na nowej A6 C7 i na pewno była to ori felga Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pomaluje się na niebiesko i będziesz wychwalal pod niebiosa.[emoji12] http://classifieds.wheel-whores.com/classifieds/ads/view/4157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pomaluje się na niebiesko i będziesz wychwalal pod niebiosa.[emoji12] http://classifieds.wheel-whores.com/classifieds/ads/view/4157 To już mądrze prawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czy w ori xenonie w b6 jest ręczna regulacja wysokości świateł czy automatycznie? Jak to poznać bo mam lampy ori i dostanę po niedzieli soczewki od b8 to będę rezał. I pewnie będę musiał te silniczki przerobić... Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 automatyczne - samopoziom ale jak poznać to Ci nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ty mądrala przeczytaj co wyżej napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Silniczki w zwykłych lampach i xenonach są inne z tym ze pasują jedne do drugich na mocowania. W bix są jeszcze inne i te już nie podejdą do xena i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W xenonie jest okrągły silnik a w zwykłej taki rogal Jak lampy były xenonowe to nic nie przerabiasz a czy będą działały na ręcznej to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 I tak byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W xenonie jest okrągły silnik a w zwykłej taki rogal Jak lampy były xenonowe to nic nie przerabiasz a czy będą działały na ręcznej to nie wiem Na ręcznej nie bedżie działać. Trzeba zmienić kostki od silniczka i przepiąć piny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pierwszy to Ty będziesz w piórniku leżał wszystko jest możliwe ale będę twardy nie mientki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Mam w swojej zwykle lampy i teraz kupiłem ori xenony do przeróbki. Więc te z ori lampy będą działać tylko trzeba coś przerobić? Jakie piny przepiac? A może lepiej przełożyć silniczki że zwykłych lamp.. Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Przekładasz silniczki ze zwykłych lamp i musisz z nich jeszcze kostki przełożyć do tych xenow. Różnią sie ilością pinów. Gdzieś miałem rozpiskę bo sam przerabiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ćwiara trzeba te piny pozmieniać jak jest w tym poradniku co jest na forum? Naciapane z Zetki Jakbyś znalazł tą rozpiskę to byś podesłał mi na PW byłbym bardzo wdzięczny :-D Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Przekładasz kostkę i piny a białego przewodu nie podłączasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ćwiara ale pismo zajebiaszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pany jaki nr ma ten taki plastikowo/gumiasty element do pilota od otwierania/zamykania/bagaznika i jak cenowo to wyglada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi