kkrawat Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Duza jest rzezba z przerobirniem fotela manualnego na elektryczny? Czy wogole to jest mozliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pewnie ze jest a roboty w cale nie ma dużo [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie potrzeba mi numery listw drzwiowych z S4 Posiadacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pewnie ze jest a roboty w cale nie ma dużo [emoji6]Powaznie, jak to mniej wiecej wyglada. Powiedzmy ze mam fotel manual elektryczne ledzwia i komplet silniczkow z elektryki. Co potrzebuje jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Matibati2 wziales zapewne fotele od siemiana gdzie jedynie fotel kierowcy jest full elektric. Jest gdzies watek o zmianie zwyklych na elektryczne opisane kostki piny kable bezpieczniki. Jednym slowem wszystko podane jak na talerzu powodzenia z modem wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wlasnie nie, przymierzam sie do kupna foteli z a6 c6 ale materialowych gdyz nie jestem zwolennikiem skory a tylko takie wiekszosci wystepuja w prlnej elektryce. Raz mi sie tragily kubelki elekt. ale znowu nie byly grzane. Te fotele z a6 to przez Ciebie Domino. Kombinuje i kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie potrzeba mi numery listw drzwiowych z S4 Posiadacie? Tu masz całe body znajdź sobie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/64906-s4-b6-bodykit-spis-numerow-czesci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 komu włącznik auto, białe lampki w drzwi, pdc tył etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Juz sie obłowił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 cicho kosmito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ładnie to sie tak nasmiewac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 przetłumacz na język ziemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 zaraz polecą kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 i pod łopatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ty MI grozisz? MI??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 a ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja ? No co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 jeden i drugi bohater, klękać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi