miszka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie da rady panie soczewka jest za duża, trzeba lampę rozpoławiać . Wysłane z Ipka Żeby dociąć otwór na soczewkę Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie da rady panie soczewka jest za duża, trzeba lampę rozpoławiać . Wysłane z Ipka Żeby dociąć otwór na soczewkę Wysłane z Ipka Miszka wszystko już rozklejone i prawie dociety otwór na soczewkę ale jak ona ma siedzieć to nie mam pojęcia... Na moje oko przeszkadza róg gdzie jest regulacja lampy. Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Tego ci nie powiem bo nigdy nie robiłem Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Oj poniosła fantazja http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a4/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:audi,mdl:a4,frn:2001-01,prn:2000,prx:3001,ccx:2000,dmg:false/pg:vipcar/206842576.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja nie wiem jak można sprzedawać samochód z takim syfem w środku :polew: Wysłane z Ipka http://a4-klub.pl/index.php?/topic/225342-ciekawe-aukcje-na-allegro-ebay-a-nie-wrzucamy-wlasnych-nie-komentujemy/?p=4411485 :doh: :polew: może by ktoś gościa uświadomił że to zderzak z RS4 B7 a nie jakieś Hofele swoją drogą sprzedawca też się zna :doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 RS4 a nadal wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wszyscy chyba trenują przed BT taka cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A jak z montażem rsa? Bo wiem, że w b5 gruba rzeźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ma ktoś zdjęcie lamp xennonow z soczewka od b8? Jak to ja mam tam upchnac? Pokaże ktoś zdjęcie jak to tam siedzi... Naciapane z Zetki Ktoś coś? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Wszyscy chyba trenują przed BT taka ciszaTrenuj trenuj bo ciężka przeprawę będziesz miał [emoji12] [emoji482]Mam nadzieje ze sie nie zawiodę Edytowane 14 Marca 2015 przez siwy2326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Trzymaj z nami to się nie zawiedziesz na pewno [emoji41] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Trzymaj z nami to się nie zawiedziesz na pewno [emoji41] A konwój będzie z czwartkowego lokum do stasindy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Konwój będzie już w czwartek... Józek nie pije bo prowadzi ten konwój [emoji23] pewnie z autami bedzie problem po czwartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak będzie dużo to nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kurcze ale wam zazdraszczam ... ale co zrobić takie życie Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A co Wy bedziecie pic na BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Oś dał pytanie To jak być w Watykanie i papieża nie widzieć Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Na początek cos dobrego a pozniej co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie, jest jakiś sposób na oczyszczenie plastików z tej porysowanej pseudo gumy? Kiedyś ktoś coś o gorącej wodzie pisał. ......skrobanie i szlifowanie już przerabialem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie, jest jakiś sposób na oczyszczenie plastików z tej porysowanej pseudo gumy? Kiedyś ktoś coś o gorącej wodzie pisał. ......skrobanie i szlifowanie już przerabialem 5 tak to ja. druciak kuchenny, grube gumowe rękawice (by się zbytnio nie poparzyć) i jedziesz wrzątkiem tylko często mocz druciaka bo to k**estwo jest straszne i czasopochłaniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi