kaju Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach
dariuszqw Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie rezam soczewki od b8 i szukam jakiś zarnikow czy to jest coś warte? Ma ktoś? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4851778411 Naciapane z Zetki
greg2505 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie rezam soczewki od b8 i szukam jakiś zarnikow czy to jest coś warte? Ma ktoś? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4851778411 Naciapane z Zetki Mam takie ponad 2 lata świecą bdb
dariuszqw Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie rezam soczewki od b8 i szukam jakiś zarnikow czy to jest coś warte? Ma ktoś? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4851778411 Naciapane z Zetki Mam takie ponad 2 lata świecą bdbDzięki.jutro robię zakup :-D Naciapane z Zetki
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach też 2.5, czy inna motorownia tym razem?
kaju Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach też 2.5, czy inna motorownia tym razem? tylko V6TDI, zobaczymy tylko w jakiej budzie...
Blachu Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach Co było nie tak z 2.0 tfsi że masz taką opinię o tym silniku?
3r4 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Chłopaki nie chce za bardzo śmiecić po forum i zakładać tematów nowych (wyszukiwanie jakoś mi nie pomogło) Więc szybkie pytanie jest takie: Idzie te dolne listwy drzwiowe jakoś rozebrać i złożyć później do kupy? Ruda tam zaszalała... Zaczepy są całe ale wewnątrz dzieje się jakiś sajgon i robebesza mi już powoli całą listwę od środka :/ Nie jest to listwa od s4 czy s-line ale szkoda kasy i tak jakby szło to rozebrać Domyślam się że nie i lepiej poszukać czegoś na necie?
cocoo24 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Chłopaki nie chce za bardzo śmiecić po forum i zakładać tematów nowych (wyszukiwanie jakoś mi nie pomogło) Więc szybkie pytanie jest takie: Idzie te dolne listwy drzwiowe jakoś rozebrać i złożyć później do kupy? Ruda tam zaszalała... Zaczepy są całe ale wewnątrz dzieje się jakiś sajgon i robebesza mi już powoli całą listwę od środka :/ Nie jest to listwa od s4 czy s-line ale szkoda kasy i tak jakby szło to rozebrać Domyślam się że nie i lepiej poszukać czegoś na necie? Mam listwy sline w swojej sklejone na klej do szyb, a były w dwóch częsciach. Ogólnie są oryginalnie zgrzewane
miszka Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Chłopaki nie chce za bardzo śmiecić po forum i zakładać tematów nowych (wyszukiwanie jakoś mi nie pomogło) Więc szybkie pytanie jest takie: Idzie te dolne listwy drzwiowe jakoś rozebrać i złożyć później do kupy? Ruda tam zaszalała... Zaczepy są całe ale wewnątrz dzieje się jakiś sajgon i robebesza mi już powoli całą listwę od środka :/ Nie jest to listwa od s4 czy s-line ale szkoda kasy i tak jakby szło to rozebrać Domyślam się że nie i lepiej poszukać czegoś na necie? Panie zwykle listwy to groszowe sprawy no chyba że masz w kolorze nadwozia to dochodzi koszt malowania. Chociaż i malowaną za psie pieniądze można wyrwać. Nie baw sie w rozklejanie tylko szukaj jakiejś używki Przy okazji ... ale tu cicho dzisiaj , połowa to już napewno w drodze do BT Wysłane z Ipka
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 jeszcze nieco ponad godzina i do domku. jeszcze trzeba ogarnąć zakupy i jutro wyjazd a przed wyjazdem zaimpregnować dach w cabrio, idealnie będzie miał 3 dni żeby wyschnąć
kaju Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach Co było nie tak z 2.0 tfsi że masz taką opinię o tym silniku? na trasie do PL 1300km wjebał 1,7litra oleju. po mieście na 1000 wjebywał pod dwa litry - znajomek miał też w tym samym czasie i to samo miał. Nie wystawiam opinii jeśli nie miałem styczności
TOM3K Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 cześć Potrzebowałbym lewy przedni błotnik (strona kierowcy) w kolorze ly7q w jak najlepszym stanie prosze o kontak , dość pilna sprawa
Blachu Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 daj spokój miałem 2,0tfai w uk dziękuję bardzo za ten shit. dzisiaj chwile była na mobilach sline w Twoim kolorze i moich wymaganiach za 2k ojro kopnięta w ryj na spasie, będę polował jak mi jeden temat wejdzie po świętach Co było nie tak z 2.0 tfsi że masz taką opinię o tym silniku? na trasie do PL 1300km wjebał 1,7litra oleju. po mieście na 1000 wjebywał pod dwa litry - znajomek miał też w tym samym czasie i to samo miał. Nie wystawiam opinii jeśli nie miałem styczności Ten 2.0 tfsi to w b7 miałeś? O tym że w b8 ten 2.0 tfsi żłopie olej to wiedziałem, ale nie sądziłem że w b7 też jednak patrząc na ich "poprzednika" (ALT) to nie ma się co dziwić, że lubią nie tylko benzynę, ale i oliwę
lukasz92 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 wiecie moze gdze dostane emblemat w kierownice sline? tylko nie naklejkealbo co zrobic bo naklejke mam zeby pasowała do kierownicy s3 nakleic ja na emblemat s3?robił ktos tak?
matibati2 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 wiecie moze gdze dostane emblemat w kierownice sline? tylko nie naklejke albo co zrobic bo naklejke mam zeby pasowała do kierownicy s3 nakleic ja na emblemat s3? robił ktos tak? Kupisz w Aso. Tylko prawie 2 stowki kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi