Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak mnie męczy te v8 że już jestem głupi.. Wandej stoi jedna 2.7 bi turbo z rozwalona miska olejowa za 6500 zł chyba na olx. Podobno poza miska wszystko bangla :-D Tą będziesz oglądał? Czy coś jeżdzącego masz na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jakby mi ją odpali to może pojadę ale jutro lecę po coś co jest na chodzie :-D pogadamy za pół godziny... Daj halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pany wie ktoś może gdzie sie teraz podziewa zbanowana ekipa? Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miszka, a czytałeś mój post wyżej? Bo tam jest cała kukurydza w komplecie. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Miszka, a czytałeś mój post wyżej? Bo tam jest cała kukurydza w komplecie. [emoji12] podziękował Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 4 h zabawy, i założone, teraz tylko nie wiem jakie znaczki zakładac . BMW czy Audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Magik widzę że ze skillem fotografowania jesteśmuy na podonnym poziomie Zrób jakieś ładne foto. Gwint już finalnie ustawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 zdjecie telefonem bez swiatła... na szybko gwint nie ustawiony, z jednej strony 61 z drugiej 62. tył pieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dziwne, wszystkie posty z wczoraj zniknely. Z całego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czy tylko mi zniknęły wszystkie posty napisane wczoraj w Divisionie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie tylko na Divisionie. Mi znikły też te z technicznych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Już widzę, że jakby całe forum cofnęło się w czasie do 07.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browaros Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Chyba problemy techniczne z forum, bo PW też poznikało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No tak jakby. Jeden dzien out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/75654-pytania-do-moderatorow/page-131?p=4453828#entry4453828 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 4 h zabawy, i założone, teraz tylko nie wiem jakie znaczki zakładac . BMW czy Audi? profanacja zakładać dekielki dekielki bmw do audi !! btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Skoro usunęło posty wczoraj to jeszcze raz zapytam:Czy czujnik pod pedałem hamulca ma kod 1K2 945 5511RDW i czy ma ktoś screena z etki, gdzie on dokładnie jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 4 h zabawy, i założone, teraz tylko nie wiem jakie znaczki zakładac . BMW czy Audi? profanacja zakładać dekielki dekielki bmw do audi !! btw Wstaw dekielki od FSO, jak nie masz to mysle, ze moglbym skołować [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi