Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak

raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko :decayed:

ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) :decayed:

odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem

http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj dziubku przepraszam :grin:

"Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili." - Sokrates.

Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat.

+1 :decayed:

Opublikowano (edytowane)

"Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili." - Sokrates.

Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło :decayed:

Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz.

Edytowane przez poziek
Opublikowano

grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak

raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko :decayed:

ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) :decayed:

odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem

http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/

dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :hi:

Opublikowano

Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz.

słabe info słabe,cytaty ze Świętej Księgi to nie Jarek zapodawał

Opublikowano

Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań.

Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji.

Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa.

Opublikowano

tiaa,tylko mnie na fejsie nie ma,moje dzieci tam siedzą :D

Opublikowano

Dzięki za radę :ph34r:

Opublikowano

Jarek tylko przed odpowiedzią na pytanie czy zaczepki pamiętaj porobić sereeny bo posty potem znikają ;)

Opublikowano

:hi:

Panowie kiedy skończy się ta żenada :doh:

Opublikowano (edytowane)

Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań.

Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji.

+1.

:siema:

Edytowane przez biggman
Opublikowano

niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi

z podziękowaniami poczekaj, aż się moje info sprawdzi, bo jeden nawijający non-stop 5 latek na razie mi starcza :wink:

Opublikowano

wprowadźmy trochę logiki,ponad 90% społeczeństwa w PL to niby chrześcijanie,gdy ktoś wrzuca cytat z mądrej Księgi to zaraz Pastor?

Opublikowano

z dnia na dzień mam wrazenie że to forum zamienia się w jakieś publiczne wyżalanie się oraz wzajemne mieszanie się z g.....

Opublikowano

I wszyscy na tym tracą niestety :-(

Opublikowano

Ksieciunie, kto ma swoim aucie listwy S4? Trzeba by mi zmierzyc ile ma tylna listwa drzwiowa s4 szerokosci na dole (czyli ile odstaje) chyba że ktoś ma wiedzę ile mają listwy s-line a ile S4

Opublikowano

jozek ma S4

Opublikowano

jozek ma S4

juzew zmiesz mnie te lizdwe :decayed:

Opublikowano

podrzuć mi numer ten na PW i zaraz Ci zmierzę :)

Opublikowano

Kupie wzmacniacz bose

Pw

442e7fdab38e13a173f994855710ccb6.jpg