feniks Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/
Animal Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. +1
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez poziek
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da) odkręcasz 3 śrubki i wypinasz z zaczepów, jeśli dobrze w etce widziałem http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-s4-cabrio-qu-aa4c-eu-2006-85330-radiator-grille-inscriptions-lettering/ dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
daniels Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat. Czyli odpowiedni język aby gimbaza pomarańczy i kolb zrozumiała przekaz. słabe info słabe,cytaty ze Świętej Księgi to nie Jarek zapodawał
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa.
daniels Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 tiaa,tylko mnie na fejsie nie ma,moje dzieci tam siedzą
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jarek tylko przed odpowiedzią na pytanie czy zaczepki pamiętaj porobić sereeny bo posty potem znikają
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Panowie kiedy skończy się ta żenada
biggman Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa. +1. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez biggman
feniks Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi z podziękowaniami poczekaj, aż się moje info sprawdzi, bo jeden nawijający non-stop 5 latek na razie mi starcza
daniels Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Daj jeszcze coś z Biblii, na FB dobrze Ci szło Na FB nie wypowiadałem się na Pański temat. Pomylił mnie Pan z Danielsem . On jest z zamiłowania Pastorem ale już Mu tłumaczyłem że Niektórych nie da się nawrócić pomimo starań. Wypowiedziałem się na Pański temat pierwszy raz - tutaj publicznie - bardzo dużo jadu oraz złośliwości Pan toczy a jako Osoba z "Rządu" na Forum powinien Pan zachować wstrzemięźliwość z racji piastowanej funkcji. Serdecznie pozdrawiam - Jarek z Rzeszowa. wprowadźmy trochę logiki,ponad 90% społeczeństwa w PL to niby chrześcijanie,gdy ktoś wrzuca cytat z mądrej Księgi to zaraz Pastor?
dydek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 z dnia na dzień mam wrazenie że to forum zamienia się w jakieś publiczne wyżalanie się oraz wzajemne mieszanie się z g.....
Kshyhu87 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 I wszyscy na tym tracą niestety :-(
mrogal Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ksieciunie, kto ma swoim aucie listwy S4? Trzeba by mi zmierzyc ile ma tylna listwa drzwiowa s4 szerokosci na dole (czyli ile odstaje) chyba że ktoś ma wiedzę ile mają listwy s-line a ile S4
mrogal Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jozek ma S4 juzew zmiesz mnie te lizdwe
jozek726 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 podrzuć mi numer ten na PW i zaraz Ci zmierzę
Rekomendowane odpowiedzi